Nieuws

Nieuws

Image
Nissan X-trail

Nieuwe Nissan X-Trail laat zich zien

De nieuwste toevoeging aan het geëlektrificeerde Nissan modellenaanbod laat zich vandaag zien in de vorm van de nieuwe, vierde generatie X‑Trail.

Image
Qashqai e-power

QASHQAI e-POWER: nieuwe Crossover met unieke elektrische aandrijflijn

Opladen batterij niet nodig dankzij benzinemotor als stroomgenerator. Lees verder over de vele voordelen die de e-POWER-aandrijflijn biedt.

Image
Nissan Ariya

Ariya geeft nieuwe invulling aan elektrisch rijden

De Nissan Ariya opent een nieuw hoofdstuk voor elektrisch rijden en maakt het dagelijks gebruik van een elektrische auto nog aantrekkelijker.

Image
Juke Rally

De nieuwe Juke Hybrid in een Rally uitvoering

In navolging van de eerste beelden in juni vorig jaar – waarmee Nissan vierde dat het precies 50 jaar geleden deelnam aan de East African Rally – is de Nissan Juke Hybrid Rally Tribute nu tot leven gekomen. En hoe!

Image
Nissan e-POWER 2022

e-POWER: de unieke, geëlektrificeerde aandrijflijn van Nissan

De innovatieve e-POWER-aandrijflijn van Nissan wordt binnenkort leverbaar in de nieuwe Nissan Qashqai. Met deze baanbrekende, geëlektrificeerde aandrijflijn vervult het model opnieuw een voortrekkersrol in het Crossover-segment dat Nissan met de Qashqai creëerde.

Image
Nissan Juke Hybrid motor

Nissan JUKE krijgt hybride aandrijflijn

Het motorenaanbod voor de compacte crossover Nissan Juke wordt binnenkort versterkt met een hybride-aandrijflijn. De Juke Hybrid levert responsieve prestaties en reduceert het brandstofverbruik.

Image
Nissan Leaf 2022

Nieuw design en technologie voor Nissan LEAF

De Nissan LEAF – ’s werelds eerste in massa geproduceerde, 100% elektrische auto – is voor modeljaar 2022 voorzien van een vernieuwd design en nóg meer innovatieve technologie.

Image
Opvolger Nissan Micra

Opvolger Nissan Micra 100% Elektrisch

Nissan kondigt een geheel nieuw, volledig elektrisch aangedreven model voor Europa aan. Deze compacte nieuwe Nissan volgt de Micra op en zal worden geproduceerd in Renault ElectriCity in Frankrijk.

Image
Prijzen Nissan Ariya bekend: leverbaar vanaf € 47.390

Exclusieve preview Nissan Ariya

Van woensdag 16 februari tot en met vrijdag 18 februari doet de nieuwe Nissan ARIYA onze showroom in Zwolle aan. Op deze dagen is hij exclusief bij Steza te bewonderen en daarvoor nodigen wij u van harte uit!

Image
Nissan Juke Kiiro

Speciale Juke Kiiro

Nissan introduceert een speciale uitvoering van zijn compacte Crossover: de JUKE Kiiro.

Image
Prijzen Nissan Ariya bekend: leverbaar vanaf € 47.390

Prijzen Nissan Ariya bekend:

Nissan maakt de prijzen bekend van de volledig elektrische Ariya. Met vier verschillende uitvoeringen biedt de luxe crossover precies wat de Nederlandse klant zoekt. De Nissan Ariya is leverbaar vanaf € 47.350 of Operational Lease vanaf € 529.

Image
Nissan Qashqai Euro NCAP

Sterrenregen voor nieuwe Qashqai

De onafhankelijke organisatie Euro NCAP heeft de geheel nieuwe Nissan Qashqai bekroond met de maximum haalbare score van vijf sterren. Een prestatie die des te opmerkelijker is, doordat de auto werd getest volgens het nieuwe, nog strengere 2020-2022 protocol.