De nieuwe Nissan Qashqai

Body

De nieuwe Nissan Qashqai veroorzaakt opwinding in de crossover-wereld met zijn gedurfde vernieuwingen en geavanceerde technologie. Met meer dan 350.000 verkochte exemplaren in Europa, blijft de Qashqai een voorloper in innovatie en design.

  • Baanbrekende innovatie 

    In het competitieve landschap van crossovers heeft de legendarische Nissan Qashqai opnieuw zijn stempel gedrukt. Na de lancering van de derde generatie Qashqai, meer dan drie jaar geleden, blijft dit vooruitstrevende model de norm bepalen voor zijn klasse. Met een indrukwekkend verkooprecord van meer dan 350.000 exemplaren in Europa, is de Qashqai niet alleen een trendsetter, maar ook een onbetwiste leider. Om deze vooraanstaande positie te behouden, heeft Nissan niet stilgezeten. Met een gedurfde herziening van het uiterlijk en opvallende technologische verbeteringen heeft de nieuwe Nissan Qashqai zichzelf opnieuw gelanceerd als het toonbeeld van innovatie en vooruitgang.


 

Qashqai

Nieuw en opvallend design

Stap in het nieuwe tijdperk van stijlvolle crossovers met de gedurfde en dynamische exterieurvernieuwingen van de Nissan Qashqai. Ontdek een scherpe en moderne uitstraling geïnspireerd op Japanse wapenrusting. De vernieuwde grille met driedimensionale elementen zorgt voor een opvallende eerste indruk, terwijl de adaptieve koplampen en LED-dagrijverlichting uw zicht verbeteren en een moderne uitstraling bieden. Kies uit een breed scala aan levendige carrosseriekleuren om uw persoonlijke stijl te benadrukken.

e-POWER BESCHIKBAAR

Kies voor de innovatieve e-POWER aandrijflijn voor een responsieve en efficiënte rijervaring zonder compromissen. Ervaar een directe respons en hoog koppel voor een plezierige rijervaring. Geniet van het gemak van laden zonder bereikangst dankzij de benzinemotor die de batterij oplaadt tijdens het rijden.

Qashqai

HOOGWAARDIGE INTERIEURAFWERKING

Betreed het verfijnde interieur van de nieuwe Qashqai en geniet van een oase van comfort en luxe. Omring uzelf met hoogwaardige materialen, zoals Alcantara® en premium leder, voor een gevoel van luxe. Ontdek verfijnde afwerking en quiltingdetails op stoelen voor een premium uitstraling. Pas de ambiance aan met aanpasbare ambient lighting met RGB-LED's voor een gepersonaliseerde sfeer. Geniet van het gemak van het geavanceerde NissanConnect-infotainmentsysteem met naadloze Google-integratie.

Qashqai

TECHNOLOGISCHE UPGRADE

Ervaar geavanceerde technologieën die het rijden gemakkelijker en veiliger maken. Ontdek de next generation Around View Monitor voor een 360-graden zicht op uw omgeving. Profiteer van de geïntegreerde Google-functionaliteit, zoals Google Maps en Google Assistant, voor een naadloze digitale ervaring. Verbeterde bestuurdersassistentiesystemen bieden gemoedsrust onderweg.

WILT DE QASHQAI SNEL ERVAREN?

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwtjes, aanbiedingen en evenementen rondom de nieuwe Nissan Qashqai? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij houden u graag op de hoogte.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

km
Qashqai
Qashqai
Qashqai
Qashqai
Qashqai