Over ons

Steza

Met onze autobedrijven Aben en van de Schelde in Emmeloord en Zwolle, Beltman in Rijssen en Lesscher in Hengelo zijn wij in 2021 samen verder gegaan onder de naam STEZA. Steza betekent pad of weg. We hebben onze krachten gebundeld en wij gaan samen op weg naar de toekomst.

Veel Nissan-kennis

Vanaf nu behoren we tot de grootste Nissan-dealers van Nederland. Klanten van Urk tot Overdinkel en van Haaksbergen tot Steenwijk kunnen bij ons terecht. Met Steza slaan we een nieuwe weg in. We worden groter, maar blijven tegelijkertijd de familiebedrijven die we al waren. Onze medewerkers gaan mee naar Steza, dus de vertrouwde gezichten én de enorme hoeveelheid Nissan-kennis blijven. We kunnen bovendien gebruikmaken van de kennis op ál onze vier vestigingen.

INSPELEN OP ONTWIKKELINGEN

De wereld verandert in hoog tempo. Ook in de autobranche zien we de veranderingen. Er gebeurt steeds meer online en de ontwikkelingen in elektrisch rijden en intelligente rijhulpsystemen nemen een vlucht. Bovendien zien we een verschuiving: steeds meer klanten willen wel betalen voor het gebruik van een auto, maar niet voor het bezit ervan. Lease- en andere gebruiksvormen zijn hier een oplossing voor. Om goed op alle ontwikkelingen te kunnen inspelen, hebben we besloten samen verder te gaan. Samen kunnen we de kwaliteit en service blijven leveren die onze klanten van ons gewend zijn. Tegelijkertijd kunnen we professioneler werken en hebben we door de samenwerking een groter aanbod in auto’s, accessoires, verzekeringen en leaseproducten. Dit biedt veel voordelen voor onze klanten.

Nu ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken

Naast Nissan dealer is Steza nu ook gespecialiseerd in elektrische voertuigen en bedrijfswagens van alle merken. Zo kunnen wij onze klant nog meer voorzien in hun behoeften. Steza is officieel EDGe Mobility partner. Hierdoor zijn wij gecertificeerd om elektrische voertuigen te onderhouden en te repareren. Steza monteurs en verkopers kennen alle ins- en outs van elektrische auto's en bedrijfswagens. Ook voor de inrichting van uw bedrijfswagen bent u bij Steza aan het juiste adres.

Neem contact met ons op