Ontdek de nieuwe Nissan Juke

Body

Ontdek de vernieuwde Nissan Juke - een crossover met een frisse- en gedurfde uitstraling dankzij de opvallende gele carrosseriekleur en de introductie van de N-Sport uitvoering.

Juke-voorkant

Stap binnen in het compleet herontworpen interieur van de Juke, waar luxueus comfort en geavanceerde connectiviteit hand in hand gaan. Een ruim centraal infotainmentscherm, vergroot tot 12,3 inch, domineert het dashboard en biedt een intuïtieve interface voor een naadloze interactie met alle functies van de auto. Geniet van de verfijnde materialen en hoogwaardige afwerking die elke rit in de vernieuwde Juke tot een waar genot maken.

Interieur

Met geavanceerde technologische functies biedt de vernieuwde Juke een ongeëvenaarde combinatie van veiligheid en gemak. Standaard Lane Departure Warning en een verbeterde achteruitrijcamera zorgen voor extra gemoedsrust tijdens het rijden. Bovendien kunt u kiezen uit twee aandrijflijnen - de geëlektrificeerde JUKE Hybrid voor een zuiniger verbruik, of de krachtige DIG-T-turbobenzinemotor voor een opwindende rijervaring.

Zijkant-Juke

Verfijnde details: De N-Sport uitvoering

De N-Sport uitvoering van de Juke is doordrenkt met verfijnde details die het dynamische karakter van de auto versterken. Zowel het interieur als het exterieur van deze uitvoering is zorgvuldig ontworpen om een unieke persoonlijkheid uit te stralen die perfect past bij de levensstijl van zijn eigenaar. Binnenin de auto vallen opvallende interieuraccenten direct op, van subtiele kleurcontrasten tot hoogwaardige materialen en gedetailleerde afwerkingen. Aan de buitenkant straalt de N-Sport Juke zelfvertrouwen uit dankzij speciale exterieurelementen, zoals unieke grille-ontwerpen en opvallende lichtmetalen velgen.

Juke-interieur

Ook beschikbaar als Hybrid

De Juke biedt net als voorheen keuze uit twee aandrijflijnen. De eerste is de JUKE Hybrid, de tweede de Juke DIG-T.

Ervaar de Vernieuwde Nissan Juke Zelf

Laat uw gegevens achter en wij zullen u snel benaderen om binnenkort zelf achter het stuur van de vernieuwde Nissan Juke te stappen. Ontdek de perfecte combinatie van gedurfd design, geavanceerde technologie en compromisloos comfort die de Juke tot een ware blikvanger op de weg maakt. Kom langs en ervaar het zelf - de vernieuwde Nissan Juke wacht op u.

Neem contact met ons op

Juke-voorkant
Interieur
Zijkant-Juke
interieur-juke