Nissan verrast leasewereld: elektrische Nissan ARIYA vanaf € 549 per maand

Body

Zeer goed nieuws voor zakelijke rijders: de volledig elektrische Nissan ARIYA is nu bereikbaarder dan ooit. Met een sensationeel operational leasetarief van slechts € 549 per maand is de Nissan ARIYA in één klap de scherpst geprijsde premium crossover van dit moment. Dit tarief wordt gehanteerd door Nissan Business Finance en geldt voor 60 maanden/10.000 km per jaar.

Het messcherpe aanbod heeft betrekking op de Nissan ARIYA Engage met 63 kWh accu (fiscale waarde vanaf € 46.900). Dit is een zeer complete versie die een WLTP-bereik biedt van 404 kilometer. Daarbij is de Nissan ARIYA een opmerkelijk ruime, extreem comfortabele en zeer luxueuze allrounder.

Veel keuze
Met in totaal negen verschillende uitvoeringen van de elektrische ARIYA biedt Nissan veel keuze. Naast de 63 kW-batterij is er ook een 87 kWh-batterij beschikbaar (WLTP tot 536 km). Er zijn vier motorenopties (van 160 tot 290 kW) en de Nissan ARIYA is tevens beschikbaar met elektrische e-4ORCE-vierwielaandrijving voor maximale controle onder alle rijomstandigheden. Voor alle uitvoeringen hanteert Nissan Business Finance zeer aantrekkelijke Operational Leasetarieven.

Meer informatie over de Nissan ARIYA is te vinden op nissan.nl/ARIYA of bij een van de ruim 50 officiële Nissan-dealers in Nederland.

Proefrit aanvragen