Verlengde garantie

De standaard garantie

Om u te ondersteunen, biedt Nissan voor de meeste Nissan modellen een standaard fabrieksgarantie van 3 jaar of 100.000 km (wat het eerst wordt bereikt) of 5 jaar en 160.000 km voor bedrijfswagens.

We beschermen uw voertuig verder met 3 jaar lakgarantie en 12 jaar garantie tegen corrosieperforatie – beide voor een onbeperkt aantal kilometers.

Verlenging is mogelijk

Steza biedt u een uitbreiding van de standaard Nissan garantie van 3 jaar of 100.000 kilometer voor een langere periode of meer kilometers. Dit geeft u de tijd om maximaal van uw Nissan te profiteren en de voordelen van uw Nissan te ontdekken.

Een Verlengde garantieverzekering biedt u, afhankelijk van het model, maximale zekerheid gedurende 1, 2, 3 of 4 jaar extra. Dit betekent dat uw auto tot maximaal 7 jaar/200.000 kilometer garantie heeft. De verlengde garantieverzekering biedt dekking voor reparatie of vervanging bij onvoorziene mechanische en elektrische defecten.

Garantie kopen voor uw Nissan

De uitgebreide voertuiggarantie wordt geleverd in een groot aantal combinaties van tijd en kilometerstanden. Op elk gewenst moment vóór het einde van de standaard fabrieksgarantie kunt u het contract voor de Nissan verlengde garantie afsluiten. Bovendien kunt u desgewenst ook aan een bestaande verlengde garantie nog tijd/kilometers toevoegen. 

Toegevoegde waarde

Het Nissan contract is gekoppeld aan het voertuig, dus het is overdraagbaar. Als u besluit om uw Nissan te verkopen, zal de volgende gelukkige eigenaar van dezelfde gemoedsrust kunnen profiteren.

Als u de verlengde garantie van Nissan kiest, bent u ervan verzekerd dat in geval van reparatie alleen echte onderdelen van Nissan gebruikt zullen worden, en dat speciaal door Nissan opgeleide technici uw auto de zorg zullen geven die hij verdient.

Heeft u een vraag?