Lease & Financiën

Een auto leasen is bedoeld voor iedereen die zekerheid wil. U heeft zelf geen omkijken naar onderhoud of onvoorziene uitgaven. U hoeft enkel na te denken welke model auto u wilt. Wilt u een auto leasen? Steza biedt diverse leasevormen aan.

Private Lease

Private lease is enorm populair onder particulieren. En dat is ook niet gek: met private lease kunt u voor een vast maandtarief een auto rijden, zonder onverwachte kosten voor bijvoorbeeld het onderhoud. U betaalt een vast maandbedrag, en hoeft verder alleen nog maar te tanken of laden. Bij veel private-lease constructies is ook de verzekering inbegrepen bij het maandbedrag. Wij geven u graag advies!

Operational Lease

Met operational lease neemt Steza lease u alle zorgen van de auto uit handen. Op basis van de door u gewenste looptijd en het verwachte aantal te rijden kilometers betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. Daarin zijn alle kosten van uw auto meegenomen. 

Rijdt u meer kilometers dan verwacht? In dat geval waarschuwen wij u vroegtijdig. Zo voorkomt u financiële verrassingen aan het einde van uw lease overeenkomst. Aan het einde van het leasecontract levert u de auto weer in bij Steza. U heeft dus ook geen zorgen over de restwaarde van de auto.

Shortlease

Of u nu op zoek bent naar een auto of bus voor een korte of een wat langere periode. Steza stelt u in staat om op een voordelige en flexibele wijze te voorzien in uw mobiliteitsbehoeften. Zonder dat u vast zit aan een langlopend leasecontract. Deze leasevorm is geschikt voor 1 tot 24 maanden

Vind hier uw nieuwe lease auto

Op weg met Steza Lease?