Onderhoudscontract

NISSAN SERVICES PLAN

Met het Nissan Services Plan kiest u voor gemak. Met een Nissan Onderhoudscontract weet u gedurende de contractperiode precies waar u aantoe bent met betrekking tot de kosten van het reguliere onderhoud van uw Nissan. Wij bieden u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten voor een periode van 3, 4 of 5 jaar. Een Nissan Onderhoudscontract is altijd voordeliger dan de kosten van alle losse beurten bij elkaar opgeteld. Ook voor gebruikte Nissan's zijn er diverse contracten beschikbaar. 

Ariya Evolve

Voordelen

  • U weet precies waar u aan toe bent met de kosten van het voorgeschreven onderhoud
  • Alle werkzaamheden worden gedaan door Nissan gecertificeerde technici

  • Nissan Assistance door heel Europa 24 uur per dag, 7 dagen per week

  • Nissan Services contracten zijn overdraagbaar bij de verkoop van uw auto

  • De Nissan Verlengde Garantie verzekering kent geen eigen risico

Meerwaarde voor uw Nissan

Het Nissan Onderhoudscontract en de Verlengde Garantieverzekering zijn gekoppeld aan het voertuig, dus zijn beiden overdraagbaar. Als u besluit om uw Nissan binnen de contracttermijn te verkopen, zal de volgende gelukkige eigenaar van dezelfde zekerheden kunnen profiteren. Een Nissan Services Plan contract heeft daarom bij de verkoop van uw Nissan nog steeds een meerwaarde!

Daarnaast dekt het Nissan Services Plan uitgebreide pechhulpverlening in bijna heel Europa met Nissan Assistance.

Voor nog meer gemak bieden wij ook de Steza+ Card. Hiermee maakt een heel jaar aanspraak diverse gratis services zoals bijvoorbeeld vloeistoffen bijvullen, lampjes vervangen en bandreparatie. Klik hier voor meer informatie.

Heeft u een vraag?