De nieuwe Nissan Interstar-e

Body

De nieuwe Nissan Interstar-e is niet alleen groter, maar ook veelzijdiger dan ooit tevoren. Als de grootste bedrijfswagen van Nissan in het 3.500 kg GVW-segment biedt hij nu ook een volledig elektrische aandrijving, waardoor hij perfect is voor continu gebruik, zoals bij koeriersdiensten. De prijzen en verkoopstart zullen later worden bekendgemaakt.

  • Uitgebreide uitvoeringsopties: voor elke zakelijke behoefte

    Met de nieuwe Interstar-e speelt Nissan in op de behoeften van een breed scala aan zakelijke gebruikers. Meer efficiency, meer laadvolume en meer verschillende uitvoeringen af-fabriek zijn de speerpunten. Deze omvatten gesloten bestelbussen, versies met dubbele cabine, kippers, open laadbakken en gesloten, lichtgewicht meubelbakken.

Nissan-Interstar

TOEKOMSTBESTENDIG ONTWERP: GESCHIKT VOOR EMISSIEVRIJE ZONES

Het uiterlijk van de Interstar-e imponeert met zijn grote grille en modern design, terwijl het gestroomlijnde front zorgt voor een 20% lagere luchtweerstand. Dit maakt de Interstar-e uitermate geschikt voor toekomstige emissievrije zones in Nederlandse steden, waar hij dankzij zijn prestaties, rijbereik en brede inzetbaarheid het verschil kan maken.

Met een batterijcapaciteit tot 87 kWh biedt de Interstar-e een maximale actieradius van maar liefst 460 km, met snel bijladen tot 252 km in slechts 30 minuten aan een DC-snellader. Het laadvermogen van maximaal 1,6 ton en het trekgewicht van 2.500 kg maken hem een krachtpatser in zijn segment.

Laadruimte-Interstar

COMFORT EN VEILIGHEID

Het interieur van de nieuwe Interstar-e is ontworpen met praktisch gebruiksgemak en comfort in gedachten. Ergonomische stoelen, robuuste bekleding en een verwarmbare voorruit zorgen voor een aangename rijervaring, terwijl de verbeterde wendbaarheid van de Interstar-e dankzij een kortere draaicirkel hem perfect maakt voor stedelijke omgevingen.

Veiligheid staat centraal in de nieuwe Interstar-e, met een uitgebreid arsenaal aan veiligheids- en bestuurdersassistentiesystemen. Deze omvatten Forward Emergency Braking, vermoeidheidsherkenning, een bandenspanningscontrolesysteem en Trailer Sway Assist. Het geavanceerde remsysteem past zich ook aan aan de belading, voor een veilige en stabiele rit.

Laadkabel-Interstar

ZERO-EMISSION ZONES

Met de opkomst van zero-emission zones in verschillende regio's wordt de vraag naar elektrische bedrijfsvoertuigen steeds urgenter. De nieuwe Nissan Interstar-e is perfect gepositioneerd om te voldoen aan deze groeiende behoefte. Dankzij zijn volledig elektrische aandrijving en indrukwekkende actieradius biedt de Interstar-e een duurzaam alternatief voor traditionele dieselvoertuigen, waardoor bedrijven gemakkelijker kunnen voldoen aan de toekomstige emissieregels.

Wil u meer weten over hoe de nieuwe Nissan Interstar-e uw zakelijke mobiliteit kan verbeteren en hoe het perfect inspeelt op de zero-emission zones die binnenkort van kracht zullen zijn? Plan dan nu een adviesgesprek in bij Steza om de inrichting van uw zakelijke vloot te bespreken. We staan klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op

Nissan-Interstar
Laadkabel-Interstar
Laadruimte-Interstar
Grille Interstar
Nissan-Interstar-breed
Achterkant-Interstar
Velg-Interstar