Renault Captur

1.3 TCe Intens / Navigatie / Cruise control / Achteruitrijcamera
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio-navigatie full map
  • cruise control
  • LED koplampen
  • lichtmetalen velgen 18"
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 15.316 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-491-TH
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurRood metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Deze prachtige rode Renault Captur 1.3 TCe Intens uit 2023 is een SUV die zowel stijlvol als krachtig is. Met een vermogen van 140 PK en een cilinderinhoud van 1332 CC zorgt deze benzine-auto voor een dynamische rijervaring. Met slechts 15.316 kilometer op de teller is deze auto nog in uitstekende staat.

De Renault Captur is voorzien van lichtmetalen velgen van 18 inch die niet alleen de uitstraling van de auto versterken, maar ook zorgen voor een soepele en comfortabele rit. Met het audio-navigatiesysteem met full map zijn lange ritten een fluitje van een cent en vind je altijd gemakkelijk je weg. De achteruitrijcamera en parkeersensoren voor en achter maken inparkeren en manoeuvreren in lastige situaties een stuk eenvoudiger.

Het stuurwiel van de Captur is verwarmd, waardoor je ook op koude dagen comfortabel achter het stuur zit. Daarnaast beschikken de voorstoelen over verwarming, waardoor je het zelfs tijdens de koudste winterdagen lekker warm zult hebben. Dankzij de Apple Carplay/Android Auto integratie kun je eenvoudig je smartphone verbinden met het entertainmentsysteem van de auto en genieten van je favoriete muziek en apps.

Met cruise control aan boord van deze Renault Captur kun je ontspannen lange afstanden afleggen zonder constant gas te hoeven geven. De LED koplampen zorgen niet alleen voor een heldere verlichting van de weg, maar dragen ook bij aan de moderne uitstraling van de auto.

Ben je op zoek naar een comfortabele en luxueuze SUV met alle moderne gemakken en een krachtige motor? Dan is deze Renault Captur 1.3 TCe Intens uit 2023 de ideale auto voor jou. Neem vandaag nog contact op met Steza Hengelo B.V. voor meer informatie of het maken van een proefrit.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
audio-navigatie full map
cruise control
LED koplampen
lichtmetalen velgen 18"
parkeersensor voor en achter
stuurwiel verwarmd
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achterspoiler
Garanties
100% onderhouden
Bovag