Nissan QASHQAI

1.3 DIG-T Tekna + / Cruise control adaptief / Navigatie / 360 Ca
  • cruise control adaptief
  • dodehoek detectie
  • lichtmetalen velgen 19"
  • navigatiesysteem full map
  • panoramadak
  • parkeer assistent
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 46.762 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
L-204-KB
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurBlauw metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Deze prachtige Nissan Qashqai 1.3 DIG-T Tekna + uit 2020 is een SUV die zeker indruk zal maken. Met zijn opvallende blauwe kleur en strakke lijnen is dit een voertuig dat stijl en comfort combineert op een unieke manier. Met een vermogen van 159 PK en een 1332 cc motor, biedt deze auto krachtige prestaties die zorgen voor een soepele en plezierige rijervaring.

Een van de handige functies van deze Nissan Qashqai is de adaptieve cruise control. Deze geavanceerde technologie stelt u in staat om veilig en gemakkelijk lange afstanden af te leggen, terwijl de auto zelf de snelheid aanpast aan het verkeer om u heen. Het navigatiesysteem met full map zorgt ervoor dat u altijd de juiste route vindt, waar u ook naartoe gaat.

Daarnaast is deze auto uitgerust met een 360 graden camera, waardoor u altijd een volledig overzicht heeft van uw omgeving. De parkeersensoren voor en achter en de parkeerassistent maken inparkeren een fluitje van een cent. De dodehoek detectie zorgt ervoor dat u veilig van rijstrook kunt wisselen, terwijl het panoramadak zorgt voor een lichte en ruime sfeer in het interieur.

Op koude winterdagen zult u zeker de verwarmde voorstoelen en voorruit waarderen, waardoor u altijd comfortabel en goed zicht heeft. De lichtmetalen velgen van 19 inch geven deze Nissan Qashqai een stoere uitstraling die perfect past bij zijn dynamische karakter.

Als u op zoek bent naar een ruime, comfortabele en stijlvolle SUV met geavanceerde technologie en handige extra's, dan is deze Nissan Qashqai 1.3 DIG-T Tekna + de perfecte keuze. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze fantastische auto en ontdek zelf alle voordelen die hij te bieden heeft.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
cruise control adaptief
dodehoek detectie
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
panoramadak
parkeer assistent
parkeersensor voor en achter
rondomzicht camera
verwarmde voorruit
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
Garanties
100% onderhouden
Bovag