Nissan Juke

1.0 DIG-T 114PK N-Design / Automaat / Navigatie / Parkeercamera
    Bouwjaar 2023
    Kilometerstand 31.688 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    S-806-TK
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2023
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud999 CC
    Omschrijving

    De ruime en sportieve Nissan Juke 1.0 DIG-T N-Design uit 2023 is een ware eye-catcher op de weg. Met zijn indrukwekkende grijs metallic lak straalt deze SUV klasse uit en trekt hij ongetwijfeld de aandacht. De krachtige motor levert een vermogen van 114 PK, waardoor je moeiteloos op iedere bestemming aankomt.

    De Nissan Juke is voorzien van handige moderne opties die het rijden nog comfortabeler maken. Zo beschikt deze uitvoering over een regensensor die ervoor zorgt dat de ruitenwissers automatisch geactiveerd worden bij neerslag. Daarnaast heeft de auto extra getint glas aan de achterzijde, wat niet alleen zorgt voor een stoere uitstraling, maar ook voor extra privacy en bescherming tegen de zon.

    De LED dagrijverlichting van de Nissan Juke zorgt ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent, zowel overdag als 's avonds. De Autonomous Emergency Braking is een geavanceerd veiligheidssysteem dat bij dreigend gevaar automatisch ingrijpt om een aanrijding te voorkomen. Zo ben je altijd beschermd, ongeacht de verkeerssituatie.

    Daarnaast zijn de elektrische ramen aan de achterzijde van de Nissan Juke een handige toevoeging voor comfort en gemak voor de passagiers op de achterbank. Met een simpele druk op de knop kunnen zij zelf bepalen hoeveel frisse lucht er binnenkomt.

    Deze Nissan Juke is in uitstekende staat en heeft een kilometerstand van slechts 31688. Met zijn praktische vijf deuren is het een ideale gezinsauto die zowel qua design als prestaties hoge ogen gooit. Neem vandaag nog contact op met Steza Emmeloord B.V. voor meer informatie over deze stijlvolle en moderne Nissan Juke 1.0 DIG-T N-Design uit 2023.

    Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    achteropkomend verkeer waarschuwing
    achterspoiler
    achteruitrijcamera
    afwijkende dakkleur
    airco (automatisch)
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    armsteun voor
    Autonomous Emergency Braking
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag
    Fabrieksgarantie 04-04-2026
    Nap
    Nissan Intelligent Choice