Nissan Juke

1.0 DIG-T N-Design / Navigatie / Cruise control / Achteruitrijca
  • achteruitrijcamera
  • cruise control
  • lichtmetalen velgen 19"
  • navigatiesysteem full map
  • parkeersensor achter
  • parkeersensor voor
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 30.145 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-803-TK
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Op zoek naar een stoere en stijlvolle auto die perfect past bij jouw avontuurlijke levensstijl? Dan is de Nissan Juke 1.0 DIG-T N-Design uit 2023 de auto waar je naar op zoek bent. Met zijn opvallende grijze kleur en strakke lijnen straalt deze SUV kracht en dynamiek uit.

Deze Nissan Juke is voorzien van een benzine motor, waardoor je profiteert van de voordelen van een krachtige en efficiënte motor. Met een vermogen van 114 PK en een cilinderinhoud van 999 cc heb je altijd voldoende power tot je beschikking, zowel in de stad als op de snelweg. De auto heeft een kilometerstand van 30139 kilometer, wat betekent dat hij nog jarenlang met jou op avontuur kan gaan.

Een van de handige features van deze Nissan Juke is de achteruitrijcamera. Hiermee heb je altijd perfect zicht op wat er achter je gebeurt, waardoor inparkeren en achteruitrijden een fluitje van een cent wordt. Daarnaast beschikt deze auto over cruise control, wat ervoor zorgt dat je ontspannen en comfortabel lange afstanden kunt afleggen. Met de parkeersensoren aan zowel de voor- als achterzijde is inparkeren in drukke steden of smalle parkeerplaatsen geen enkel probleem.

Deze Nissan Juke is uitgerust met lichtmetalen velgen van maar liefst 19 inch. Deze velgen geven de auto niet alleen een sportieve uitstraling, maar zorgen ook voor een comfortabele en stabiele rijervaring. Daarnaast beschikt deze Juke over een navigatiesysteem met full map, zodat je altijd moeiteloos je weg kunt vinden, waar je ook naartoe gaat.

De metallic lak geeft deze Nissan Juke een premium uitstraling en zorgt ervoor dat hij er altijd stralend uitziet. Met zijn 5 deuren en ruime interieur biedt deze SUV voldoende ruimte voor al je passagiers en bagage. Of je nu een roadtrip maakt met vrienden of boodschappen doet voor het hele gezin, deze Nissan Juke staat altijd voor je klaar.

Ben je op zoek naar een avontuurlijke en betrouwbare auto met een stoer design en handige opties? Kom dan snel langs bij Steza Hengelo B.V. en maak een proefrit in deze prachtige Nissan Juke 1.0 DIG-T N-Design. Bel nu naar 074-2424158 om een afspraak te maken en ervaar zelf de rijervaring van deze fantastische auto.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
cruise control
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
parkeersensor voor
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achterspoiler
afwijkende dakkleur
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap