Nissan QASHQAI

1.3 DIG-T Premium Edition / Panoramadak / lederen bekleding / Tr
  • lederen bekleding
  • panoramadak
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 45.752 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
L-769-NL
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle SUV die je rijervaring naar een hoger niveau tilt? Dan is deze prachtige Nissan Qashqai 1.3 DIG-T Premium Ed uit 2021 de perfecte keuze voor jou. Met zijn betrouwbare benzine motor en grijze kleur maakt deze auto een blijvende indruk, waar je ook naartoe gaat.

Deze Nissan Qashqai is uitgerust met lederen bekleding, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling en ultiem comfort tijdens je rit. Het hoogwaardige leer voegt een vleugje elegantie toe aan het interieur, terwijl het tegelijkertijd duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Of je nu lange reizen maakt of gewoon dagelijks pendelt, je zult altijd genieten van de uitzonderlijke zitervaring die deze lederen bekleding biedt.

Als je houdt van het gevoel van vrijheid dat een open dak je geeft, dan zul je dol zijn op het panoramadak van deze Nissan Qashqai. Het zorgt voor veel natuurlijk licht in het interieur en creëert een open en luchtige sfeer. Of je nu rijdt door drukke straten of door adembenemende landschappen, het panoramadak geeft je een gevoel van ruimte en vrijheid dat je rijervaring naar een hoger niveau tilt.

Met een vermogen van 116kW en een motorinhoud van 1332cc, biedt deze Nissan Qashqai voldoende kracht en prestaties om al je avonturen aan te kunnen. Of je nu de stad verkent of de snelweg op gaat, je zult altijd genieten van een soepele en responsieve rit. Met slechts 45752 km op de teller, is deze auto nog in uitstekende staat en klaar voor vele kilometers plezier.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Met vijf deuren en een ruime kofferbak biedt deze Nissan Qashqai volop ruimte voor al je passagiers en bagage. Of je nu met het gezin op pad gaat of gewoon extra ruimte nodig hebt voor boodschappen, deze SUV heeft alles wat je nodig hebt. Met zijn stoere SUV-carrosserie en stijlvolle design maakt de Nissan Qashqai een blijvende indruk, waar je ook naartoe gaat.

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en comfortabele SUV met lederen bekleding en een panoramadak, dan is deze Nissan Qashqai 1.3 DIG-T Premium Ed uit 2021 de perfecte keuze. Bel nu naar ons autobedrijf Steza Hengelo B.V. op 074-2424158 en maak een afspraak voor een proefrit. Wacht niet te lang, want deze prachtige auto zal snel verkocht worden. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van je droomauto.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
lederen bekleding
panoramadak
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
armsteun achter
armsteun voor
audioinstallatie met CD-speler
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 29-06-2024
Nap
Nissan Intelligent Choice