Nissan QASHQAI

1.5 ePower 190PK Tekna Plus / Bose Audio / Leer /
  • achteruitrijcamera
  • audio installatie premium
  • cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
  • lichtmetalen velgen 20"
  • luxe lederen bekleding
  • rondomzicht camera
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
9863
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurRood metallic
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1497 CC
Omschrijving

Ben je op zoek naar een luxe en krachtige hybride SUV die zowel stijlvol als sportief is? Dan is de rode Nissan Qashqai 1.5 ePower Tekna + precies wat je zoekt! Met een vermogen van maar liefst 190 PK en een hybride benzine motor is deze auto niet alleen krachtig, maar ook zuinig in gebruik.

De Nissan Qashqai 1.5 ePower Tekna + is voorzien van alle moderne gemakken en luxe die je mag verwachten in een topklasse SUV. Zo beschikt deze beauty over een achteruitrijcamera, waardoor inparkeren een fluitje van een cent wordt. De audio installatie premium zorgt ervoor dat je favoriete muziek kristalhelder klinkt, terwijl je ontspannen geniet van de cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp.

Met de lichtmetalen velgen van maar liefst 20 inch maak je gegarandeerd een statement op de weg. De luxe lederen bekleding geeft het interieur een exclusieve uitstraling, terwijl de voorstoelen met massagefunctie zorgen voor maximaal comfort, zelfs tijdens lange ritten. Het stuurwiel verwarmd heerlijk op tijdens koude winterdagen, terwijl de verwarmde voorruit zorgt voor een optimaal zicht.

Daarnaast is de Nissan Qashqai 1.5 ePower Tekna + uitgerust met een handige rondomzicht camera, waardoor je altijd een goed overzicht hebt van de omgeving. Met al deze luxe en technologische snufjes weet je zeker dat je in alle comfort kunt genieten van elke rit met deze prachtige SUV.

Deze nieuwe auto is zoals hij is, een complete en uitgebreide SUV die van alle gemakken is voorzien. Wil jij binnenkort rijden in de fantastische Nissan Qashqai 1.5 ePower Tekna +? Neem dan snel contact op met Steza Zwolle B.V. via 038-4674540 voor meer informatie of om een proefrit te plannen. Ervaar zelf het comfort, de luxe en de power van deze geweldige auto!

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
audio installatie premium
cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
lichtmetalen velgen 20"
luxe lederen bekleding
rondomzicht camera
stuurwiel verwarmd
verwarmde voorruit
voorstoel(en) met massagefunctie
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag