Nissan ARIYA

Advance 87 kWh
    Bouwjaar 2024
    Kilometerstand 6 km
    Brandstof Elektrisch
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    306019
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2024
    KleurZwart metallic
    BrandstofElektrisch
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingOnbekend
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Gewicht2089 Kg
    Omschrijving

    Ben je op zoek naar een moderne en sportieve SUV die niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook geweldige prestaties levert? Dan is de nieuwe Nissan Ariya Advance 87 kWh dé auto voor jou! Met zijn elektrische aandrijving en een vermogen van maar liefst 242 PK, biedt deze auto de perfecte combinatie van kracht en duurzaamheid.

    De Nissan Ariya Advance 87 kWh is uitgevoerd in een stijlvolle zwarte kleur, waardoor hij direct in het oog springt. Daarnaast beschikt deze SUV over een suède interieur met verstelbare lendesteunen, waardoor je altijd in de meest comfortabele positie zit, hoe lang je rit ook is.

    Een unieke feature van de Nissan Ariya Advance 87 kWh is de ingebouwde warmtepomp. Deze zorgt ervoor dat je het altijd lekker warm hebt in de winter en heerlijk koel in de zomer, zonder dat dit ten koste gaat van de actieradius van de auto. Zo kun je altijd genieten van een aangename temperatuur, ongeacht het weer buiten.

    Daarnaast is deze auto voorzien van parkeersensoren aan zowel de voor- als de achterzijde. Hierdoor kun je moeiteloos inparkeren en manoeuvreren in zelfs de smalste straatjes. De LED koplampen zorgen niet alleen voor een optimale verlichting van de weg, maar geven de Nissan Ariya Advance 87 kWh ook een moderne en dynamische uitstraling.

    Om het rijcomfort naar een nog hoger niveau te tillen, zijn de voorstoelen elektrisch verstelbaar. Hierdoor kun je jouw ideale zitpositie eenvoudig instellen, zodat je altijd ontspannen en comfortabel onderweg bent. Of je nu lange afstanden rijdt of korte ritjes maakt, met de Nissan Ariya Advance 87 kWh ben je altijd verzekerd van een ontspannen rijervaring.

    Ben jij klaar om de wereld te ontdekken in de nieuwe Nissan Ariya Advance 87 kWh? Neem dan nu contact op met Steza Hengelo B.V. op 074-2424158 en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder met het maken van een vrijblijvende proefrit of het beantwoorden van al je vragen. Maak kennis met de toekomst van elektrisch rijden en ervaar zelf de geweldige prestaties van de Nissan Ariya Advance 87 kWh!

    De getoonde prijs is inclusief alle lopende acties en de onvermijdbare afleverkosten maar exclusief het Steza afleverpakket.
    Nu met €2950 Voorraad korting!!

    Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

    Opties
    22 kW lader
    achterbank in delen neerklapbaar
    achteruitrij assistent
    achteruitrijcamera
    airco (automatisch)
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    armsteun achter
    armsteun voor
    audio installatie
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    Bovag