Nissan QASHQAI

1.3 MHEV 158PK Tekna Automaat / € 7000 Korting! / Elektrische kl
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
  • head-up display
  • keyless entry/start
  • koplampen adaptief
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-337-DL
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurPearl White (wit metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een stijlvolle en krachtige SUV met allerlei handige extra's? Dan is de Nissan Qashqai 1.3 MHEV 158PK Tekna Automaat zeker iets voor u!

Deze prachtige witte Qashqai is uitgerust met een benzine motor die maar liefst 158 PK levert. Dankzij de innovatieve MHEV technologie rijdt u niet alleen krachtig, maar ook nog eens zuinig. Met een inhoud van 1332 CC en 5 deuren is dit de ideale gezinsauto voor zowel korte ritjes in de stad als lange ritten op de snelweg.

Een van de handige extra's van deze Qashqai is de achteruitrijcamera. Hiermee parkeert u moeiteloos in de krapste parkeervakken en ziet u precies wat er zich achter uw auto afspeelt. Daarnaast is de auto voorzien van Apple Carplay/Android Auto, waardoor u altijd verbonden blijft met uw favoriete apps en muziek, waar u ook naartoe gaat.

Het cruise control systeem in deze Qashqai is adaptief en beschikt over Stop&Go en stuurhulp. Hiermee wordt lange afstanden rijden een fluitje van een cent en geniet u van ultiem rijcomfort. Daarnaast zorgt het head-up display ervoor dat relevante informatie direct op de voorruit wordt geprojecteerd, zodat u altijd uw ogen op de weg kunt houden.

Met keyless entry/start opent en start u de auto gemakkelijk zonder sleutelgebruik. De koplampen zijn adaptief, wat zorgt voor optimale verlichting in alle rijomstandigheden. De lichtmetalen velgen van 19" geven de Qashqai een stoere uitstraling en zorgen voor een soepele rit.

Het navigatiesysteem met full map zorgt ervoor dat u altijd de juiste route vindt, terwijl de parkeersensor achter en panoramadak het rijden nog comfortabeler maken.

Kortom, deze Nissan Qashqai 1.3 MHEV 158PK Tekna Automaat is een complete en luxe SUV die van alle gemakken voorzien is. Neem vandaag nog contact op met Steza Zwolle B.V. voor meer informatie of een proefrit!

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
head-up display
keyless entry/start
koplampen adaptief
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
panoramadak
parkeersensor achter
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap