Nissan QASHQAI

1.5 ePower 190PK Limited Edition!
    Bouwjaar 2024
    Kilometerstand 5 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2024
    KleurGrijs metallic
    BrandstofHybride
    EnergielabelB
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud1497 CC
    Omschrijving

    Maak kennis met de Nissan Qashqai 1.5 ePower 190PK Limited Edition! Deze hybride benzine auto in de kleur Grijs straalt kracht en stijl uit met zijn vermogen van 190 PK. Met een 1497 CC motor en een suv carrosserie, is deze auto een echte eyecatcher op de weg.

    Met 5 deuren en een prachtige metallic lak, valt de Nissan Qashqai zeker op. Deze gloednieuwe auto is uitgerust met luxe opties die het rijden comfortabel maken. De passagiersstoel is in hoogte verstelbaar, zodat iedereen zijn ideale zitpositie kan vinden. Daarnaast beschikt de auto over een armsteun voor extra gemak tijdens lange ritten.

    Veiligheid staat voorop bij de Nissan Qashqai 1.5 ePower 190PK Limited Edition. De kruisend verkeer detectie zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van uw omgeving, waardoor u met een gerust hart de weg op kunt. Dankzij de parkeersensor voor is inparkeren een fluitje van een cent.

    De dakrails van de Nissan Qashqai bieden extra functionaliteit voor avontuurlijke ritten. Of het nu gaat om het bevestigen van uw bagage of het monteren van accessoires, de dakrails komen altijd van pas.

    Kies voor de Nissan Qashqai 1.5 ePower 190PK Limited Edition en geniet van een combinatie van kracht, luxe en comfort. Neem vandaag nog contact op met Steza Zwolle B.V. om meer te weten te komen over deze indrukwekkende auto.

    Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    achteropkomend verkeer waarschuwing
    achteruitrij assistent
    achteruitrijcamera
    airco (automatisch)
    alarm klasse 1(startblokkering)
    alarmsysteem
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    armsteun achter
    armsteun voor
    Inruilwaarde berekenen