Nissan Juke

1.6 Hybride 143PK N-Connecta / € 5000 Registratie korting / Appl
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • DAB
  • hill hold functie
  • keyless start
  • LED mistlampen
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
5255
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurZwart metallic
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

De Nissan Juke 1.6 Hybride N-Connecta is een stijlvolle en moderne SUV die opvalt door zijn elegante zwarte kleur. Met een krachtige motor die 94 PK levert, combineert deze hybride benzineauto prestaties met efficiëntie. Het unieke ontwerp en de metallic lak geven deze auto een chique uitstraling, waardoor je in stijl de weg op gaat.

Deze Nissan Juke is voorzien van diverse handige en geavanceerde opties die het rijden comfortabeler en veiliger maken. Zo beschikt de auto over een handige achteruitrijcamera, waardoor inparkeren een fluitje van een cent wordt. Dankzij het navigatiesysteem full map kom je altijd op je bestemming aan, terwijl de verkeersbord detectie je attent maakt op de geldende snelheidslimieten.

Het interieur van de Nissan Juke 1.6 Hybride N-Connecta is uitgerust met luxe sportstoelen die zorgen voor optimaal comfort, ideaal voor lange ritten. Daarnaast biedt de auto handige technologische snufjes zoals Apple Carplay/Android Auto en spraakbediening, zodat je onderweg altijd verbonden blijft en eenvoudig je favoriete muziek kunt afspelen.

De hill hold functie van deze Nissan Juke zorgt ervoor dat je zonder problemen op steile hellingen kunt starten, terwijl de keyless start het gemak van het starten van de auto vergroot. De LED mistlampen zorgen voor beter zicht bij slechte weersomstandigheden, waardoor je altijd veilig de weg op kunt.

Kortom, de Nissan Juke 1.6 Hybride N-Connecta is een complete en moderne SUV met alle luxe en technologie die je nodig hebt voor een comfortabele rijervaring. Neem snel contact op met Steza Zwolle B.V. via 038-4674540 voor meer informatie over deze prachtige nieuwe auto.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
DAB
hill hold functie
keyless start
LED mistlampen
navigatiesysteem full map
sportstoelen
spraakbediening
verkeersbord detectie
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag