Nissan Juke

1.6 Hybrid N-Connecta / Navigatie / Cruise Control
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 9 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
MC-31-75
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurBurgundy (paars metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Op zoek naar een unieke en opvallende SUV die tevens zuinig is in brandstofverbruik? Maak kennis met de Nissan Juke 1.6 Hybride N-Connecta in de opvallende paarse kleur. Deze hybride benzine auto combineert kracht met efficiëntie, met een vermogen van 143 PK en een 1598 CC motor. Met 5 deuren biedt de Nissan Juke voldoende ruimte en comfort voor al jouw avonturen op de weg.

Deze nieuwe Nissan Juke is standaard uitgerust met een navigatiesysteem full map, waardoor je moeiteloos jouw weg vindt naar elke bestemming. Of je nu op zoek bent naar een verborgen juweeltje in de stad of een avontuurlijke route op het platteland, met het navigatiesysteem ben je altijd goed georiënteerd.

De Nissan Juke 1.6 Hybride N-Connecta in paars is niet zomaar een SUV. Het opvallende design gecombineerd met de hybride technologie maakt deze auto een echte eyecatcher op de weg. Met voldoende power onder de motorkap en de nodige luxe en comfort binnenin, is deze auto geschikt voor zowel dagelijkse ritten als lange reizen.

De Nissan Juke 1.6 Hybride N-Connecta is ontworpen met aandacht voor detail en kwaliteit. Met zijn praktische indeling en moderne snufjes zal deze SUV je niet teleurstellen. Of je nu op zoek bent naar een gezinsauto of gewoonweg wilt genieten van het comfort en de prestaties van een hybride auto, de Nissan Juke staat voor je klaar.

Neem vandaag nog contact op met Steza Emmeloord B.V. via 0527-630170 en ontdek de Nissan Juke 1.6 Hybride N-Connecta in paars. Ervaar zelf de combinatie van stijl, comfort, en efficiëntie die deze opvallende SUV te bieden heeft. We verwelkomen je graag in onze showroom om deze unieke auto van dichtbij te bekijken.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achterspoiler
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
Inruilwaarde berekenen