Nissan Juke

1.6 Hybrid N-Connecta / €5000 registratie premie!
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
MC-52-38
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurGunmetal Grey (zilver metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

De Nissan Juke 1.6 Hybride N-Connecta is de perfecte combinatie van stijl, kracht en efficiëntie. Deze hybride benzine SUV in zilveren kleur straalt luxe en moderniteit uit, terwijl hij ook nog eens milieubewust is. Met een vermogen van 143 PK en een 1598 CC motor weet deze auto zowel op de snelweg als in de stad indruk te maken.

Met vijf deuren biedt de Nissan Juke voldoende ruimte en comfort voor jou en je passagiers. De metallic lak zorgt voor een glanzende uitstraling die zeker de aandacht zal trekken. Deze nieuwe auto in de N-Connecta uitvoering is uitgerust met een navigatiesysteem full map, waardoor je altijd de juiste weg zult vinden, waar je ook naartoe gaat.

Het navigatiesysteem full map in de Nissan Juke 1.6 Hybride N-Connecta biedt niet alleen duidelijke aanwijzingen voor de beste route, maar zorgt er ook voor dat je je kunt concentreren op het rijden zonder je zorgen te maken over verdwalen. Of je nu een langere roadtrip maakt of gewoon de snelste weg naar huis wilt vinden, dit systeem zal je altijd de weg wijzen.

Met zijn stoere SUV-uiterlijk en moderne technologieën is de Nissan Juke 1.6 Hybride N-Connecta een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en comfortabele auto. Of je nu dagelijks pendelt naar het werk of graag op avontuur gaat, deze auto staat altijd voor je klaar.

Neem vandaag nog contact op met Steza Emmeloord B.V. en ontdek zelf de vele voordelen en features van de Nissan Juke 1.6 Hybride N-Connecta. Bel nu naar 0527-630170 en maak een afspraak voor een proefrit. Weinig auto's weten zo'n perfecte mix van kracht, stijl en efficiëntie te bieden als deze Nissan Juke!

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achterspoiler
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
Inruilwaarde berekenen