Nissan Interstar

2.3 dCi L3H2 135 PK N-Connecta.
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
345769
CarrosserieOnbekend
Bouwjaar2024
KleurZilver metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingOnbekend
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2299 CC
Omschrijving

Steza Hengelo B.V. presenteert met trots de Nissan Interstar 2.3 dCi L3H2 135 PK N-Connecta. Deze robuuste bedrijfsauto is voorzien van alle nodige opties en is perfect voor zakelijk gebruik. Met zijn strakke zilveren kleur en 135 PK motorvermogen, is deze Nissan Interstar een echte eyecatcher op de weg.

Deze bedrijfsauto is uitgerust met een Navigatie systeem en Multimedia voorbereiding, waardoor je altijd verbonden kunt blijven. Of het nu gaat om het luisteren naar je favoriete muziek of het volgen van het laatste nieuws, alles is mogelijk dankzij deze handige functie.

Daarnaast beschikt de Nissan Interstar over een hill hold functie, wat zorgt voor extra gemak en veiligheid tijdens het rijden. Met deze functie hoef je je nooit zorgen te maken over achteruit rollen bij een heuvel of helling.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Nissan, daarom is de Interstar ook uitgerust met zijwind assistent. Deze functie zorgt ervoor dat je altijd stabiel op de weg blijft, zelfs bij zijwinden. Zo kun je met een gerust hart de weg op, wetende dat je veilig en stabiel zult rijden.

Deze Nissan Interstar is tevens voorzien van een radio, waardoor je tijdens je ritten altijd kunt genieten van je favoriete muziek of het luisteren naar het laatste nieuws. Met de perfecte geluidskwaliteit zul je altijd kunnen genieten van een aangename rijervaring.

De metallic lak van deze Interstar zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar biedt ook extra bescherming tegen krassen en weersinvloeden. Zo blijft jouw bedrijfsauto er altijd als nieuw uitzien, zelfs na intensief gebruik.

Neem nu contact op met Steza Hengelo B.V. via 074-2424158 voor meer informatie over deze Nissan Interstar 2.3 dCi L3H2 135 PK N-Connecta. Onze professionele en vriendelijke medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van het beste advies. Wees er snel bij, want deze unieke bedrijfsauto is verkrijgbaar in een beperkte oplage. Wacht niet langer en maak van deze Nissan Interstar jouw trouwe zakenpartner!

Nieuwe Nissan Interstar L3H2 nu met 10% voorraad korting!!
Prijs is inclusief alle acties en de onvermijdbare afleverkosten maar eclusief het Steza afleverpakket!

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
achteruitrijcamera
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Brake Assist System
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag