Nissan Interstar

2.3 dCi 135PK L2H2 N-Connecta / Trekhaak / Navigatie / Parkeerca
  • Bedrijfswagen
  • metaalkleur
  • trekhaak
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
0577
CarrosserieOnbekend
Bouwjaar2024
KleurGrijs metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2299 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime en krachtige bedrijfsauto? Dan hebben wij de perfecte keuze voor u: de Nissan Interstar 2.3 dCi 135PK L2H2 N-Connecta. Deze gloednieuwe dieselauto is uitgevoerd in een stijlvolle grijze kleur en beschikt over indrukwekkende specificaties die u zeker zullen bevallen.

De Nissan Interstar is voorzien van een krachtige 135 PK motor, waarmee u moeiteloos de weg op kunt. Of u nu lange afstanden rijdt of veel zware ladingen vervoert, deze bedrijfsauto staat altijd paraat. Met een motorinhoud van 2299 cc weet u zeker dat u over voldoende vermogen beschikt om elke klus te klaren.

Naast de krachtige prestaties biedt de Nissan Interstar ook praktische opties die het rijden nog comfortabeler maken. Zo beschikt deze uitvoering over een handige trekhaak, waarmee u eenvoudig een aanhanger of caravan kunt meenemen. Of het nu gaat om vakanties of zakelijke transporten, met de trekhaak van de Nissan Interstar kunt u altijd op pad.

Deze auto is tevens uitgerust met een metallic lak, waardoor hij niet alleen extra glans krijgt, maar ook beter beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Zo blijft uw Nissan Interstar er ook na jaren intensief gebruik prachtig uitzien.

Maar dat is nog niet alles. De Nissan Interstar 2.3 dCi 135PK L2H2 N-Connecta beschikt over nog meer handige opties die het rijden aangenamer maken. Zo is deze auto onder andere voorzien van navigatie, zodat u altijd de juiste route kunt volgen zonder gedoe. Ook parkeersensoren behoren tot de uitrusting, waardoor inparkeren een fluitje van een cent wordt. Met deze opties rijdt u altijd vol vertrouwen en gemak.

Wilt u profiteren van deze geweldige bedrijfsauto? Neem dan contact op met Steza Zwolle B.V. op 038-4674540 voor meer informatie. Wij vertellen u graag alles over de Nissan Interstar 2.3 dCi 135PK L2H2 N-Connecta en helpen u bij het maken van een passende keuze. Wacht niet langer en ontdek zelf de vele voordelen van deze prachtige bedrijfsauto.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
metaalkleur
trekhaak
2 zitplaatsen rechtsvoor
achteruitrijcamera
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag