Nissan Interstar

2.3 dCi L2H2 N-Connecta
  • Bedrijfswagen
  • Navigatie
  • Parkeercamera
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
2608
CarrosserieOnbekend
Bouwjaar2024
KleurStar Gris / Grijs metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2299 CC
Omschrijving

De Nissan Interstar 2.3 dCi L2H2 N-Connecta is een betrouwbare bedrijfsauto die klaarstaat om uw zakelijke avonturen aan te gaan. Met zijn moderne en strakke grijs metallic lak is deze auto niet alleen praktisch, maar ook stijlvol.

De krachtige 99kW diesel motor geeft de Interstar voldoende vermogen om alle uitdagingen op de weg aan te kunnen. Of u nu lange afstanden aflegt of veel in de stad rijdt, deze auto is geschikt voor elke situatie.

Het interieur van de Nissan Interstar is uitgerust met diverse handige opties. De bestuurdersstoel is in hoogte verstelbaar, waardoor u altijd een comfortabele zitpositie kunt vinden. Het tussenschot in de auto zorgt ervoor dat uw lading veilig en georganiseerd kan worden vervoerd.

Daarnaast beschikt deze auto over airconditioning met een automatische functie. Hierdoor geniet u altijd van een aangename temperatuur in het interieur, ongeacht de weersomstandigheden buiten.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij de Nissan Interstar. Het Elektronisch Stabiliteits Programma zorgt ervoor dat u altijd stabiel en veilig op de weg blijft. Dit is met name belangrijk wanneer u een zware lading vervoert.

Deze Nissan Interstar is ook voorzien van multimedia-voorbereiding. Dit stelt u in staat om uw favoriete muziek te beluisteren tijdens het rijden. Of u nu naar de radio wilt luisteren of uw eigen afspeellijst wilt streamen, met de multimedia-voorbereiding is dat geen enkel probleem.

Met een trekhaak en een navigatiesysteem is de Nissan Interstar volledig uitgerust voor al uw zakelijke avonturen. Of u nu materialen wilt vervoeren of op zoek bent naar de snelste route naar uw volgende afspraak, deze auto heeft alles wat u nodig heeft.

Deze Nissan Interstar 2.3 dCi L2H2 N-Connecta is een nieuwe auto, zonder andere optie keuzes. Wat u ziet is wat u krijgt - een moderne en betrouwbare bedrijfsauto die aan al uw behoeften voldoet.

Voor meer informatie over deze Nissan Interstar 2.3 dCi L2H2 N-Connecta met trekhaak, navigatie en parkeercamera kunt u contact opnemen met Steza Zwolle B.V. op telefoonnummer 038-4674540. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle benodigde informatie.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
achteruitrijcamera
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Brake Assist System
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag