Nissan Interstar

2.3 dCi 135PK L2H2 N-Connecta / Navigatie / Parkeercamera
  • Bedrijfswagen
  • achteruitrijcamera
  • airco
  • Apple Carplay/Android Auto
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • cruise control
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
2611
CarrosserieOnbekend
Bouwjaar2024
KleurWit
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2299 CC
Omschrijving

Maak kennis met de nieuwe Nissan Interstar 2.3 dCi 135PK L2H2 N-Connecta! Deze bedrijfsauto is uitgerust met diverse opties waardoor hij perfect aansluit op al jouw zakelijke behoeften. Met zijn strakke witte kleur en krachtige 135 PK motor zal deze Interstar zeker indruk maken op de weg.

De bestuurdersstoel is in hoogte verstelbaar, waardoor je altijd de juiste zitpositie kunt vinden voor optimaal comfort tijdens lange ritten. Daarnaast is de auto voorzien van parkeersensoren achter, waardoor inparkeren een fluitje van een cent wordt. Met het navigatiesysteem full map ben je altijd verzekerd van de juiste route, waar je ook heen gaat.

Met de multimedia-voorbereiding kun je eenvoudig je favoriete muziek afspelen. Daarnaast beschikt de Interstar over DAB, waardoor je altijd kunt genieten van een kraakhelder geluid. Met de cruise control is het mogelijk om ontspannen lange afstanden af te leggen, zonder dat je constant het gaspedaal hoeft in te drukken.

De centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zorgt voor extra gemak bij het openen en sluiten van de deuren. Dankzij Apple Carplay/Android Auto kun je eenvoudig je smartphone koppelen en handsfree bellen of je favoriete apps gebruiken. En met de airconditioning blijft het altijd aangenaam koel in de auto, zelfs op warme zomerdagen.

Een van de handigste opties van de Nissan Interstar is de achteruitrijcamera. Hiermee heb je altijd goed zicht op wat er achter je gebeurt, waardoor inparkeren en manoeuvreren een stuk veiliger en makkelijker wordt.

De Nissan Interstar 2.3 dCi 135PK L2H2 N-Connecta heeft alles in huis om jouw zakelijke ritten soepeler en comfortabeler te maken. Bel nu naar 038-4674540 om een proefrit te maken en ontdek zelf de vele voordelen van deze bedrijfsauto. Steza Zwolle B.V. staat voor je klaar om je verder te helpen en te adviseren bij de aanschaf van deze indrukwekkende Nissan Interstar.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
airco
Apple Carplay/Android Auto
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
cruise control
DAB
multimedia-voorbereiding
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
2 zitplaatsen rechtsvoor
alarm klasse 1(startblokkering)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag