Nissan QASHQAI

1.3 MHEV X N-Connect / digitaal dashboard / 1800kg geremd
    Bouwjaar 2023
    Kilometerstand 27.195 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    T-404-LH
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2023
    KleurGrijs
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud1332 CC
    Omschrijving

    Breid je rijervaring uit met de Nissan Qashqai 1.3 MHEV X N-Connect uit 2023. Deze grijze SUV van Nissan is een krachtige metgezel met zijn benzine motor die 158 PK levert. Met een CC van 1332 en een kilometerstand van 27195, is deze auto klaar om de weg te veroveren. Het elegante ontwerp van de Nissan Qashqai wordt aangevuld door zijn praktische eigenschappen, waaronder vijf deuren voor ultiem gemak.

    Geniet van een soepele rit met de achteruitrij assistent die je helpt bij inparkeren en manoeuvreren in krappe ruimtes. De Anti doorSlip Regeling zorgt voor stabiliteit en controle, zelfs onder uitdagende wegomstandigheden. Het extra getinte glas aan de achterzijde biedt niet alleen extra privacy, maar beschermt ook tegen schadelijke UV-stralen.

    Het navigatiesysteem full map van de Nissan Qashqai 1.3 MHEV X N-Connect zorgt ervoor dat je altijd de juiste route vindt, waar je avontuur je ook brengt. Of je nu op zoek bent naar een specifieke bestemming of gewoon wilt verkennen, dit systeem staat tot je dienst.

    Het lederen stuurwiel voegt een vleugje luxe toe aan het interieur van de Nissan Qashqai en zorgt voor een comfortabele grip tijdens het rijden. Met hoogwaardige materialen en oog voor detail, biedt deze auto een premium rijervaring voor elke bestuurder.

    Neem de controle over je reizen met de Nissan Qashqai 1.3 MHEV X N-Connect en ontdek de vele innovatieve functies die deze auto te bieden heeft. Neem vandaag nog contact op met Steza Emmeloord B.V. op 0527-630170 en plan een proefrit om zelf te ervaren wat deze Nissan Qashqai zo speciaal maakt.

    Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    achteropkomend verkeer waarschuwing
    achteruitrij assistent
    achteruitrijcamera
    airco (automatisch)
    alarm klasse 1(startblokkering)
    alarmsysteem
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    armsteun achter
    armsteun voor
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    Bovag
    Nap
    Nissan Intelligent Choice