Nissan QASHQAI

1.3 MHEV 158PK N-Connecta automaat / 1800KG Geremd trekvermogen
    Bouwjaar 2023
    Kilometerstand 29.662 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    T-088-KX
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2023
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud1332 CC
    Omschrijving

    Bij Steza Emmeloord B.V. hebben wij een prachtige Nissan Qashqai 1.3 MHEV X N-Connect uit 2023 beschikbaar, in een stijlvolle zwarte kleur. Deze benzine SUV is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook indrukwekkende prestaties. Met een vermogen van 158 PK en een kilometerstand van slechts 29662 km is deze Nissan Qashqai klaar om de weg te veroveren.

    Deze Nissan Qashqai is voorzien van geavanceerde opties die zorgen voor een veilige en comfortabele rijervaring. Zo beschikt de auto over rijstrooksensor met correctie, waardoor je altijd keurig binnen de lijnen van je rijstrook blijft. De achteropkomend verkeer waarschuwing zorgt ervoor dat je geen enkel detail over het hoofd ziet, en de vermoeidheids herkenning waakt over jouw welzijn tijdens lange ritten.

    Het multimedia scherm in het midden van het dashboard geeft je eenvoudig toegang tot alle functies van de auto, van navigatie tot muziek en connectiviteitsopties. Met de verkeersbord detectie hoef je nooit meer een belangrijk verkeersbord te missen, wat zorgt voor een veilige en zorgeloze rijervaring.

    Met 5 deuren biedt de Nissan Qashqai voldoende ruimte en flexibiliteit voor al jouw avonturen. Of je nu op weg bent naar het werk, een weekendje weg gaat of een lange vakantie plant, deze SUV staat voor je klaar. Dankzij het krachtige vermogen en de soepele handling is de Nissan Qashqai de ideale metgezel voor elke rit.

    Wil jij genieten van het rijplezier en de luxe van deze Nissan Qashqai 1.3 MHEV X N-Connect uit 2023? Neem dan snel contact met ons op via 0527-630170 en ontdek hoe jij binnenkort achter het stuur van deze fantastische auto kunt zitten. Steza Emmeloord B.V. staat voor je klaar om jouw droomauto werkelijkheid te laten worden.

    Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
    Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.



    Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    achteropkomend verkeer waarschuwing
    achteruitrij assistent
    achteruitrijcamera
    airco (automatisch)
    alarm klasse 1(startblokkering)
    alarmsysteem
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    armsteun achter
    armsteun voor
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    Bovag
    Nap
    Nissan Intelligent Choice