Nissan Micra

1.0 IG-T N-Design / Cruise control / Airco / Apple Carplay - And
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Cruise control
  • Rijstrooksensor
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 26.106 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
L-384-VP
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Ben je op zoek naar een compacte en stijlvolle auto? Dan is de Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design de perfecte keuze voor jou! Deze prachtige hatchback uit 2021 is voorzien van geweldige opties die jouw rijervaring naar een hoger niveau tillen.

Met de Apple CarPlay/Android Auto-functionaliteit kun je eenvoudig jouw smartphone verbinden met het geavanceerde audiosysteem van de Nissan Micra. Luister naar jouw favoriete afspeellijsten, bel handsfree en navigeer met gemak naar jouw bestemming. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface is alles binnen handbereik en kun je veilig en comfortabel van elke rit genieten.

De cruise control is een handige functie die ervoor zorgt dat je altijd een constante snelheid aanhoudt, zonder continu het gaspedaal in te hoeven drukken. Dit is niet alleen ideaal voor lange afstanden, maar ook voor dagelijkse ritten. Zo houd je niet alleen meer controle over jouw snelheid, maar bespaar je ook nog eens brandstof.

Veiligheid staat voorop, en daarom is de Nissan Micra uitgerust met een rijstrooksensor. Deze sensor detecteert de markeringen op de weg en waarschuwt je wanneer je onbedoeld van rijstrook dreigt te wisselen. Zo kun je snel corrigeren en de kans op een ongeluk aanzienlijk verkleinen.

Naast deze fantastische opties is de Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design ook nog eens een lust voor het oog. De grijze metallic lak geeft de auto een moderne en elegante uitstraling. Of je nu door de stad rijdt of op de snelweg, je zult zeker indruk maken met deze stijlvolle hatchback.

Met slechts 26106 kilometer op de teller is deze Nissan Micra nog zo goed als nieuw. En met een vermogen van 68 kW kun je rekenen op voldoende pit en plezier tijdens elke rit. Of je nu in de stad rijdt of lange afstanden aflegt, deze auto biedt de perfecte combinatie van kracht en efficiëntie.

Kom snel langs bij Steza Hengelo B.V. om de Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design zelf te ervaren. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen en al jouw vragen te beantwoorden. Bel ons nu op 074-2424158 en maak een afspraak voor een proefrit. Wacht niet langer en ervaar de luxe en comfort van de Nissan Micra!

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks GarantiSteza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Voor onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto. Onze klanten waarderen ons met een review score van 9+ via www.klantenvertellen.nl.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Cruise control
Rijstrooksensor
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterspoiler
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 05-08-2024
Nap
Nissan Intelligent Choice