Nissan Micra

1.0 IG-T 92PK N-Design / Apple Carplay / Airco /
  • Airco
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Bandenspanningscontrolesysteem
  • Cruise control
  • DAB ontvanger
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 18.279 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
L-280-TN
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle hatchback? Dan is deze Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design uit 2021 een uitstekende keuze. Met zijn grijze kleur en strakke lijnen is deze auto een echte eyecatcher. Met slechts 18279 kilometer op de teller is deze Micra zo goed als nieuw.

De Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design is uitgerust met een krachtige 92 PK benzinemotor, waardoor hij zowel in de stad als op lange afstanden uitstekend presteert. De 999 CC motor zorgt voor een soepele en comfortabele rijervaring. Bovendien is deze Micra voorzien van diverse handige opties, die het autorijden nog aangenamer maken.

Met Apple Carplay/Android Auto kunt u veilig en gemakkelijk uw smartphone koppelen aan het entertainment systeem van de auto. Zo kunt u tijdens het rijden genieten van uw favoriete muziek en navigatie-apps. Daarnaast zorgen de airbag(s) side voor extra veiligheid in geval van een aanrijding. Met de Autonomous Emergency Braking technologie wordt u gewaarschuwd voor mogelijk gevaarlijke situaties en kan het systeem zelfs automatisch remmen om een botsing te voorkomen.

De multimedia-voorbereiding van de Micra biedt de mogelijkheid om uw favoriete muziek af te spelen via USB, Bluetooth of de AUX-ingang. Daarnaast zorgt de rijstrooksensor ervoor dat u altijd veilig binnen de lijnen van de weg blijft, waardoor u minder kans heeft op ongelukken.

Deze Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design is tevens voorzien van metallic lak, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. Met zijn vijf deuren is deze auto ruim en praktisch in gebruik. Of u nu boodschappen gaat doen of een weekendje weg gaat, de Micra biedt voldoende ruimte voor al uw spullen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en praktische hatchback met moderne technologie en luxe opties? Dan is deze Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design uit 2021 de ideale auto voor u. Neem nu contact op met Steza Zwolle B.V. via 038-4674540 en maak een afspraak voor een proefrit. Wacht niet te lang, want deze Micra is vast snel verkocht!

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie. Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt binnen en buiten, ½ volle tank brandstof en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
Airco
Apple Carplay/Android Auto
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Cruise control
DAB ontvanger
Extra getint glas
Parkeersensor achter
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterspoiler
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap
Nissan Intelligent Choice (12 maanden)