Nissan Micra

1.0 IG-T 92PK N-Design / Bose Audio / Navi
  • airco
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie premium
  • boordcomputer
  • buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • multimedia-voorbereiding
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 41.063 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
P-659-JJ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurGlaze White (wit metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle hatchback? Dan is de Nissan Micra 1.0 IG-T 92PK N-Design uit 2022 wellicht de perfecte keuze voor u. Met zijn strakke witte exterieur en luxe uitstraling is deze auto een echte eyecatcher op de weg.

Met een vermogen van 93 PK en een motorinhoud van 999 CC levert de Nissan Micra uitstekende prestaties. Of u nu lange afstanden aflegt of in de stad rijdt, deze auto biedt het comfort en de kracht die u nodig heeft. Met een kilometerstand van 41063 heeft deze auto al wat ervaring op de teller, maar is nog in uitstekende staat.

De Nissan Micra is uitgerust met een scala aan handige opties die het rijden nog aangenamer maken. Zo beschikt deze auto over hoofdairbags achterin voor extra veiligheid voor uw passagiers. Daarnaast zorgt de startblokkering ervoor dat uw auto altijd goed beveiligd is tegen diefstal.

Met Apple Carplay/Android Auto kunt u eenvoudig uw smartphone koppelen aan het infotainmentsysteem van de auto, zodat u altijd verbonden blijft tijdens het rijden. En dankzij de parkeersensor achter kunt u moeiteloos inparkeren, zelfs op de lastigste plekken.

Deze Nissan Micra is voorzien van een prachtige metallic lak, wat zorgt voor een extra luxe uitstraling. De vijfdeurs carrosserie maakt het instappen en uitstappen gemakkelijk, zowel voor uzelf als voor uw passagiers.

Neem vandaag nog contact op met Steza Zwolle B.V. om meer informatie te ontvangen over deze Nissan Micra. Bel naar 038-4674540 en maak een afspraak voor een proefrit. Wacht niet langer en ervaar zelf het rijplezier en comfort dat deze auto te bieden heeft.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
airco
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
boordcomputer
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
multimedia-voorbereiding
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
stuur verstelbaar
stuurwiel multifunctioneel
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 28-03-2025
Nap