Nissan Micra

1.0 IG-T 92PK N-Design / Bosé audio / Apple Carplay / Android Au
    Bouwjaar 2022
    Kilometerstand 40.508 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    P-306-FR
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2022
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud999 CC
    Omschrijving

    De Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design uit 2022 is een stijlvolle en betrouwbare hatchback in de kleur grijs. Met een vermogen van 93 PK en een 999 CC motor, is deze auto zowel krachtig als zuinig in brandstofverbruik. Met een kilometerstand van 40508 op de teller is deze Micra klaar om nog vele kilometers comfortabel af te leggen.

    Deze Nissan Micra is voorzien van diverse handige opties die het autorijden nog plezieriger maken. Zo beschikt de auto over Bluetooth telefoonvoorbereiding, waardoor je altijd veilig handsfree kunt bellen tijdens het rijden. De alarm klasse 1 startblokkering zorgt voor extra veiligheid en beveiliging van de auto. De buitenspiegels zijn elektrisch inklapbaar, wat handig is bij het parkeren in krappe ruimtes. Met de dimlichten die automatisch inschakelen, ben je altijd goed zichtbaar in het verkeer, ook bij slechte weersomstandigheden. Daarnaast is het stuur verstelbaar, zodat je de ideale rijpositie kunt instellen voor optimaal comfort tijdens het rijden.

    Met vijf deuren biedt deze Micra gemakkelijke toegang tot zowel de voor- als achterpassagiers. Het ruime interieur zorgt voor voldoende beenruimte en comfort tijdens lange ritten. De compacte afmetingen van de auto maken hem ideaal voor in de stad, terwijl de wendbaarheid ervoor zorgt dat je moeiteloos door het drukke verkeer manoeuvreert.

    Wil je genieten van een moderne en complete hatchback met alle benodigde opties voor een comfortabele rijervaring? Dan is de Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design uit 2022 de perfecte keuze. Neem contact op met ons autobedrijf Steza Emmeloord B.V. via 0527-630170 om meer informatie te ontvangen of een proefrit in deze prachtige auto te plannen.

    Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    achterspoiler
    airco
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    Autonomous Emergency Braking
    bagagedek
    bandenspanningscontrolesysteem
    bestuurdersairbag
    bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    Bovag
    Nap
    Nissan Intelligent Choice