Nissan Micra

1.0 IG-T 92PK N-Design / Bose audio / Apple Carplay / Android Au
  • Apple Carplay/Android Auto
  • multimedia-voorbereiding
  • parkeersensor achter
  • regensensor
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 38.075 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
R-720-NB
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Op zoek naar een stijlvolle en praktische compacte auto? Dan is de Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design uit 2022 de perfecte keuze! Deze benzine-uitvoering is niet alleen betrouwbaar en zuinig, maar ook nog eens uitgerust met alle moderne gemakken die je zoekt. Met slechts 38075 kilometer op de teller, is deze auto nog in uitstekende staat en klaar voor avontuur!

De Nissan Micra wordt geleverd in een stijlvolle witte kleur, waardoor hij altijd opvalt in het verkeer. Ook de chroom delen aan de exterieur geven de auto een luxe uitstraling. Of je nu een korte rit naar de supermarkt maakt of een lange roadtrip plant, met het navigatiesysteem full map vind je altijd moeiteloos je weg. Daarnaast is deze auto voorzien van Apple Carplay en Android Auto, waardoor je eenvoudig je smartphone kunt verbinden en toegang hebt tot al je favoriete apps, muziek en contacten.

Veiligheid staat bij de Nissan Micra voorop. Met de bestuurdersairbag ben je beschermd bij een eventuele botsing. Daarnaast zorgt de LED dagrijverlichting ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent, zowel overdag als 's avonds. Zo kun je met een gerust hart de weg op.

De Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design heeft niet alleen een prachtig design, maar ook een krachtige 68kW motor onder de motorkap. Met zijn 999 cc motor is deze auto wendbaar en rijdt hij soepel door het verkeer. Met vijf deuren en een ruime hatchback carrosserie, biedt deze auto ruimte voor al je passagiers en bagage.

Ben jij klaar om de weg op te gaan in stijl? Kom dan snel langs bij Steza Emmeloord B.V. en ontdek deze geweldige Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design uit 2022. Bel nu naar 0527-630170 en maak een afspraak voor een proefrit. Wacht niet te lang, want voor je het weet is deze auto verkocht!

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
multimedia-voorbereiding
parkeersensor achter
regensensor
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
audio installatie premium
Autonomous Emergency Braking
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 19-10-2025
Nap
Nissan Intelligent Choice