Nissan Micra

1.0 IG-T 92PK N-Design / Bose Audio / Navi
  • achterspoiler
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie premium
  • boordcomputer
  • cruise control
  • DAB
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 40.498 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
P-302-FR
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurPlatinum Silver Metallic (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Op zoek naar een compacte auto die perfect past bij jouw dynamische levensstijl? Dan is de Nissan Micra 1.0 IG-T met 92PK in de N-Design uitvoering de ideale keuze voor jou. Deze sportieve hatchback uit 2022 combineert stijl met prestaties en beschikt over alle moderne gemakken die autorijden nog leuker maken.

Met zijn krachtige 93 PK benzine motor en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging is de Nissan Micra 1.0 IG-T een genot om in te rijden. Of je nu de bruisende stad doorkruist of de snelweg trotseert, deze auto staat altijd voor je klaar. Daarnaast zorgt de cruise control ervoor dat lange ritten moeiteloos verlopen, waardoor jij ontspannen op je bestemming aankomt.

Veiligheid staat voorop bij de Nissan Micra 1.0 IG-T met Elektronisch Stabiliteits Programma. Dit geavanceerde systeem helpt jou om in lastige situaties de controle over de auto te behouden, waardoor je met een gerust hart de weg op kunt. De parkeersensor achter maakt inparkeren een fluitje van een cent, zelfs in de meest krappe plekjes.

Niet alleen aan rijgemak is gedacht, ook aan jouw connectiviteit. Dankzij de Apple Carplay/Android Auto integratie hoef je nooit meer zonder je favoriete muziek of navigatie-instructies te zitten. Met de Bose Audio installatie geniet je bovendien van kraakhelder geluid tijdens elke rit.

De Nissan Micra 1.0 IG-T in het stijlvolle grijs met metallic lak is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een praktische keuze met vijf deuren. Met een kilometerstand van 40498 ben je verzekerd van vele veilige en comfortabele kilometers.

Ben jij klaar om de ultieme rijervaring te beleven in de Nissan Micra 1.0 IG-T met 92PK? Neem dan snel contact op met Steza Zwolle B.V. via 038-4674540 om meer te weten te komen over deze indrukwekkende auto. Wacht niet langer en ontdek zelf wat deze Nissan Micra te bieden heeft!

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achterspoiler
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
boordcomputer
cruise control
DAB
elektrische ramen voor
multimedia-voorbereiding
navigatiesysteem full map
stuurwiel multifunctioneel
achterbank in delen neerklapbaar
airco
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 22-02-2025
Nap