Nissan X-trail

Nissan X-Trail

Rijklaar vanaf
€49.390
Private lease p.m. vanaf
€764
X-trail

De nieuwste, vierde generatie Nissan X-trail

Geen compromis tussen design en avontuur
De looks van de Nissan X-Trail zijn net zo geavanceerd als de technologie die hem aandrijft. Ga het avontuur aan! 

Nissan X-trail

Elektrisch rijden

e-POWER is een exclusief systeem voor Nissan. e-POWER biedt de rijbeleving van een Electric Vehicle, zonder stekker of zonder dat u de auto dient op te laden.

Het e-POWER-systeem van de nieuwe X-Trail bestaat uit een batterij met hoog vermogen en een benzinemotor met variabele compressie, die samen in één aandrijflijn zijn geïntegreerd met een dynamo, omvormer en 150 kW elektromotor. De benzinemotor wordt uitsluitend gebruikt om stroom op te wekken. De wielen worden altijd en alleen aangedreven door de elektromotor. Hierdoor kan de benzinemotor altijd werken met het optimale toerental, wat zelfs in de stad zorgt voor een superieure brandstofefficiëntie. De X-Trail is er dus echt voor elk avontuur. Alleen of met het hele gezin. 

De nieuwe X-Trail is ook verkrijgbaar als e-4ORCE AWD (vierwielaandrijving) met nog meer vermogen en nog meer stabiliteit en controle. Beide technologieën bieden het rijgenot van een elektrische auto zonder de versnellingsbak.

Vijf of zeven zitplaatsen
e-POWER aandrijflijnen
Voor- of vierwielaandrijving

Premium interieur

Het interieur van de nieuwe Nissan X-Trail heeft een hoogwaardige uitstraling, onderscheidend design en verbeterd gebruiksgemak. Er is veel aandacht besteed aan de ergonomie en het kwalitatief aanvoelen van schakelaars en knoppen. Daarom heeft de X-Trail een eenvoudige bediening voor de verwarming/airconditioning en fysieke (snel)toetsen voor veelgebruikte functies zoals audio en navigatie. 

Gebruiksvriendelijkheid komt ook naar voren bij de achterportieren die tot bijna 90 graden openen en een elektrische achterklep die bedienbaar is als u uw handen vol heeft. Verder hebben de passagiers op de achterbank stroomvoorziening voor elektronische apparaten. Optioneel zijn eigen bedieningselementen voor de verwarming/airconditioning.

Wanneer de twee stoelen in de zevenzitter niet in gebruik zijn heeft de bagageruimte van de X-Trail een totale inhoud van 585 liter (20 liter meer dan voorheen). 

Dit bevat de nieuwe Nissan X-Trail ook:

  • e-Pedal Step: accelereren en remmen met alleen het gaspedaal
  • HD 12,3-inch NissanConnect-display met toegang tot navigatie, entertainment en voertuiginstellingen. 
  • HD 12,3-inch digitale dashboard voor weergave van navigatie, entertainment, verkeersmeldingen of voertuiginformatie. 
  • Innovatief nieuw 10,8-inch breedbeeld head-up display met belangrijke navigatie-aanwijzingen, meldingen van assistentiesystemen en verkeersinformatie 
  • Verbeterde ProPILOT met Navi-Link
  • Actieve en passieve veiligheid: Intelligent Forward Emergency Braking, geavanceerde koplamptechnologie en nieuwe centrale airbag 

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Km