Juke 2022

Nissan Juke

Rijklaar vanaf
€29.440
Private lease p.m. vanaf
€434

Compacte SUV

Scherpe lijnen, opvallende lichten, intrigerende designaccenten, 19" lichtmetalen velgen en een onderscheidend zwevend dak. De nieuwe Nissan Juke ziet er gedurfd uit en zijn strakke aerodynamische lijnen snijden door de lucht voor een laag brandstofverbruik en weinig rijwindgeluid.

Juke Hybrid Electrified Days

Juke Hybrid

Ervaar de elektrische hybride-sensatie van de nieuwe Juke Hybrid! De samenwerking tussen een elektromotor en benzinemotor was nog nooit zo geavanceerd en verfijnd. Uw rit is leuker, spannender, stiller en comfortabeler. En efficiënter, met maar liefst 19% minder brandstofverbruik in vergelijking tot de Nissan Juke met benzinemotor, gekoppeld aan een automatische transmissie (WLTP gecombineerde cyclus 5 l/100 km).

Juke 2022

ruimer dan ooit

Niet alleen het ontwerp van de nieuwe Juke laat zien dat hij volwassen is geworden. Hij groeide in alle dimensies en biedt daardoor in het interieur aanzienlijk meer ruimte dan zijn voorganger. Zo groeide de hoofd en beenruimte op de achterbank en nam de bagageruimte met 20% toe tot 422 liter. Ondanks het toegenomen ruimte-aanbod is de nieuwe Nissan Juke 23 kg liter dan het vorige model. Een win-win situatie.

Nissan Juke Bose Personal Plus

Ongekende geluidservaring

Voor muziekliefhebbers is er het BOSE Personal Plus audiosysteem. Hoogwaardige geluidskwaliteit, gecombineerd met luidsprekers geïntegreerd in de hoofdsteun van de bestuurders- en bijrijdersstoel. Zo brengen we uw favoriete muziek nog dichterbij en kunt u onderweg nog intenser genieten.

Juke 2022

Comfort van Thuis onderweg

In het geheel vernieuwde interieur van de Juke zijn ook een aantal noviteiten opgenomen om uw reis nog verder te veraangenamen. Zo is de Juke via Nissan Connect Services uitgerust met Apple Carplay/Android Auto, Google Home en kan de auto dienen als Wifi-hotspot om altijd verbonden te blijven onderweg.

Juke Pro-Pilot 2022

Nieuwe technologie

Samen met het design is ook de technologie aan boord van de Juke onderhanden genomen. Zo is de nieuwe generatie Juke leverbaar met Nissan Intelligent Mobility. Dit systeem behoudt een vooraf ingestelde afstand tot uw voorganger, accelereert en remt voor u en helpt uw Juke binnen de rijbaan te houden. Zo bent u altijd veilig onderweg.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Km