Nissan Primastar

2.0 dCi L2H1 Acenta / Voorraad korting! / Cruise Control / Bluet
  • Bedrijfswagen
  • 2 zitplaatsen rechtsvoor
  • cruise control
  • DAB
  • LED koplampen
  • multimedia-voorbereiding
  • parkeersensor achter
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
9396
CarrosserieOnbekend
Bouwjaar2024
KleurWhite Glacier
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving

Op zoek naar een ruime en krachtige bedrijfsauto? Dan is de Nissan Primastar 2.0 dCi L2H1 Acenta zeker iets voor jou. Met een vermogen van 131 PK en een dieselbrandstofmotor weet je zeker dat je altijd voldoende kracht hebt onder de motorkap. De kleur van deze stoere bedrijfsauto is helder wit, wat zorgt voor een frisse en professionele uitstraling op de weg.

De Nissan Primastar is uitgerust met diverse handige opties die het rijden nog comfortabeler en veiliger maken. Zo beschikt deze auto over cruise control, waardoor lange ritten een stuk aangenamer worden. Daarnaast zijn de LED koplampen niet alleen stijlvol, maar zorgen ze ook voor een uitstekende verlichting op donkere wegen. Dankzij de parkeersensor achter en regensensor wordt inparkeren en rijden in slechte weersomstandigheden een fluitje van een cent.

Het stuur van de Nissan Primastar is multifunctioneel en verstelbaar, waardoor je altijd de optimale rijpositie kunt vinden. Ook de zijschuifdeur aan de rechterkant maakt het in- en uitladen van goederen gemakkelijk en efficiënt. Niet te vergeten is de multimedia-voorbereiding, zodat je onderweg kunt genieten van je favoriete muziek of luisterboeken.

Met 2 zitplaatsen rechtsvoor heeft deze bedrijfsauto voldoende ruimte voor jou en je passagier, of voor extra bagage en materialen. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare auto voor zakelijk gebruik of voor het vervoeren van goederen, de Nissan Primastar staat altijd voor je klaar.

Neem nu contact op met Steza Zwolle B.V. op 038-4674540 en ontdek de voordelen van de Nissan Primastar 2.0 dCi L2H1 Acenta. Profiteer nu van de voorraadkorting en rijd binnenkort in stijl en comfort de weg op. Wacht niet langer en maak vandaag nog een proefrit in deze prachtige bedrijfsauto!

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
cruise control
DAB
LED koplampen
multimedia-voorbereiding
parkeersensor achter
regensensor
stuur verstelbaar
stuurwiel multifunctioneel
zijschuifdeur rechts
airco
alarm klasse 1(startblokkering)