Nissan Juke

1.0 DIG-T Tekna / Pro-Pilot / 360 Camera / Stoelverwarming
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 33.744 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    K-942-TH
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2021
    KleurGrijs
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud999 CC
    Omschrijving

    Deze ruime en stoere Nissan Juke 1.0 DIG-T Tekna uit 2021 is een pareltje op de weg. Met zijn grijze kleur en SUV-carrosserie trekt hij zeker de aandacht. De krachtige 117 PK benzine motor zorgt voor een soepele en energieke rit, terwijl de kilometerstand van 33744 aangeeft dat deze auto nog vele kilometers te gaan heeft.

    Stap in de Nissan Juke en ervaar het comfort en gemak van de verschillende opties die deze auto te bieden heeft. Het multifunctionele stuurwiel stelt je in staat om diverse functies binnen handbereik te hebben, waardoor je je ogen veilig op de weg kunt houden. Met de Bluetooth telefoonvoorbereiding blijf je eenvoudig verbonden en veilig handsfree telefoneren tijdens het rijden.

    De LED dagrijverlichting van de Nissan Juke zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar verhoogt ook de zichtbaarheid op de weg, vooral bij slechte weersomstandigheden. De dodehoekdetectie met correctie is een slimme functie die je helpt bij het wisselen van rijbaan en het voorkomt gevaarlijke situaties. De parkeersensor achter maakt het inparkeren een fluitje van een cent, waardoor je met vertrouwen elke parkeerplek kunt benutten.

    Met vijf deuren biedt de Nissan Juke voldoende ruimte en flexibiliteit voor passagiers en bagage. Of je nu op avontuur gaat in de stad of de natuur, deze auto is een betrouwbare metgezel die comfort en stijl combineert.

    Neem vandaag nog contact op met Steza Emmeloord B.V. op 0527-630170 en ontdek hoe deze Nissan Juke 1.0 DIG-T Tekna uit 2021 jouw rijervaring naar een hoger niveau kan tillen.

    Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    achteropkomend verkeer waarschuwing
    achteruitrij assistent
    airco (automatisch)
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    armsteun voor
    audio installatie
    Autonomous Emergency Braking
    bandenspanningscontrolesysteem
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag
    Nap