Nissan Juke

1.0 DIG-T Enigma / cruise control / navigatie / achteruitrijcame
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carpl./Android Auto
  • cruise control
  • lichtmetalen velgen 19"
  • navigatie full map
  • parkeersensor achter
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 31.002 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
L-727-NL
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Steza Hengelo B.V. presenteert met trots de Nissan Juke 1.0 DIG-T Enigma uit 2021. Deze stoere SUV is voorzien van vele moderne opties en staat garant voor een unieke rijervaring. Met een krachtige benzinemotor en een vermogen van 84 kW is deze auto zowel sportief als efficiënt.

De Nissan Juke 1.0 DIG-T Enigma is uitgevoerd in een elegante zwarte kleur met een prachtige metallic lak, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. De 19" lichtmetalen velgen geven deze SUV een extra sportief tintje.

Deze Nissan Juke is perfect uitgerust voor al uw reizen. Met de navigatie full map vindt u altijd gemakkelijk uw weg, ongeacht uw bestemming. Dankzij de parkeersensoren voor en achter kunt u moeiteloos inparkeren, zelfs in de krapste parkeerplaatsen. De achteruitrijcamera zorgt daarbij voor extra zicht en veiligheid tijdens het achteruitrijden.

Binnenin de Nissan Juke 1.0 DIG-T Enigma geniet u van extra comfort en gemak. De voorstoelen zijn verwarmd, zodat u ook op koude dagen kunt genieten van een aangename rit. Daarnaast is de voorruit verwarmd, wat ideaal is voor het voorkomen van beslagen ramen tijdens de wintermaanden.

Met de aanwezigheid van Apple Carplay/Android Auto kunt u uw smartphone eenvoudig verbinden met het infotainmentsysteem van de auto. Hierdoor heeft u altijd toegang tot uw favoriete apps, muziek en navigatie.

Naast deze geweldige opties is de Nissan Juke 1.0 DIG-T Enigma ook voorzien van cruise control, wat zorgt voor een ontspannen en comfortabele rit, zeker tijdens langere afstanden.

Deze prachtige Nissan Juke heeft een kilometerstand van 31.002 km en is in uitstekende staat. Bent u op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle SUV met moderne opties? Kom dan snel langs bij Steza Hengelo B.V. om deze Nissan Juke zelf te ervaren. Ons team staat klaar om u te helpen bij het maken van een proefrit en het beantwoorden van al uw vragen.

Bel nu naar 074-2424158 om een afspraak te maken of voor meer informatie. Wacht niet langer en ontdek de Nissan Juke 1.0 DIG-T Enigma bij Steza Hengelo B.V.!

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carpl./Android Auto
cruise control
lichtmetalen velgen 19"
navigatie full map
parkeersensor achter
parkeersensor voor
verwarmde voorruit
verwarmde voorstoelen
ABS
achteropk verkeer waarsch
achterspoiler
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Nissan Intelligent Choice