Nissan ARIYA

Evolve 87 kWh 242PK / Stoel ventilatie / Elektrische achterklep
  • lederen stuurwiel
  • lichtmetalen velgen 20"
  • rondomzicht camera
  • stuurwiel multifunctioneel
  • stuurwiel verwarmd
  • two-tone parelmoerkleur
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
5924
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurWHITE PEARL/BLACK (wit metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Gewicht2089 Kg
Omschrijving

Kom langs bij ons autobedrijf en maak kennis met de indrukwekkende Nissan Ariya Evolve 87 kWh, dé elektrische SUV die jouw rijervaring naar een hoger niveau tilt. Met een elegant en strak design in een tijdloze witte kleur zal deze auto zeker de aandacht trekken waar je ook gaat.

De Nissan Ariya Evolve 87 kWh is uitgerust met een krachtige elektrische aandrijving die garant staat voor een soepele en stille rit. Met maar liefst 242 PK onder de motorkap, ervaar je moeiteloos accelereren en soepele manoeuvres op de weg. De vijfdeurs carrosserie biedt ruimte en gemak voor het hele gezin, terwijl de lichtmetalen velgen van 20" en de two-tone parelmoerkleur zorgen voor een moderne en luxe uitstraling.

Stap in en laat je verwelkomen door de luxe en comfort van de Nissan Ariya Evolve 87 kWh. Neem plaats achter het lederen stuurwiel en voel de kwaliteit en vakmanschap in je handen. Met het multifunctionele stuurwiel heb je alle belangrijke functies binnen handbereik, terwijl de rondomzicht camera je helpt om nog veiliger en gemakkelijker te parkeren en manoeuvreren in krappe ruimtes.

Geniet van het ultieme comfort in de Nissan Ariya Evolve 87 kWh met voorstoelen die zowel verwarmd als geventileerd kunnen worden, voor een aangename rijervaring in elk seizoen. Verder is het stuurwiel verwarmd voor extra comfort tijdens koude dagen en is de vermoeidheidsherkenning een slimme functie die jou alert houdt tijdens lange ritten.

De Nissan Ariya Evolve 87 kWh is voorzien van handige extra's zoals een verwarmde voorruit en een warmtepomp, waardoor je altijd helder zicht hebt en het interieur snel en efficiënt wordt verwarmd. Kies voor een auto die niet alleen indruk maakt met zijn prestaties, maar ook met zijn luxe en comfort.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de Nissan Ariya Evolve 87 kWh en ontdek zelf de vele voordelen en mogelijkheden die deze elektrische SUV te bieden heeft. Wacht niet langer en ervaar de toekomst van autorijden met de Nissan Ariya Evolve 87 kWh bij ons autobedrijf.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
lederen stuurwiel
lichtmetalen velgen 20"
rondomzicht camera
stuurwiel multifunctioneel
stuurwiel verwarmd
two-tone parelmoerkleur
vermoeidheids herkenning
verwarmde voorruit
voorstoelen verwarmd en geventileerd
warmtepomp
22 kW lader
achterbank in delen neerklapbaar
Garanties
Bovag