Nissan ARIYA

Advance 63kWh 218PK / 20 inch lichtmetaal / Stoelverwarming / St
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carpl./Android Auto
  • cc adapt + Stop&Go+stuurh
  • multimedia scherm groot
  • navigatie full map
  • rondomzicht camera
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 27.000 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-206-DV
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurCeramic Grey (grijs metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a03-08-2022
Gewicht1880 Kg
Omschrijving

Bent u op zoek naar een sportieve SUV die zowel qua uiterlijk als interieur volledig voldoet aan de laatste trends? Dan hebben wij de perfecte auto voor u: de Nissan Ariya 63 kWh Advance uit 2022. Deze volledig elektrisch aangedreven auto is voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van rijeigenschappen, veiligheid en comfort.

Het eerste wat opvalt aan de Nissan Ariya 63 kWh Advance is de fraaie grijze kleur die de auto uitstraling en klasse geeft. De suv carrosserie zorgt er bovendien voor dat u een goed zicht heeft op de weg en dat u met gemak kunt instappen en uitstappen, ook achterin. Met vijf deuren is er voldoende ruimte om uw passagiers en bagage comfortabel te vervoeren.

Maar het meest indrukwekkende van de Nissan Ariya 63 kWh Advance zijn toch wel de vele opties die deze auto biedt. Zo is er achteruitrijcamera, waarmee u altijd goed zicht heeft op wat er achter u gebeurt. Dit in combinatie met Apple Carplay/Android Auto, waarmee u altijd verbonden blijft met uw mobiele telefoon. Daarnaast is deze auto voorzien van cc adapt + Stop&Go+stuurh, waarmee u altijd optimaal rijdt en navigeert. Waarheen u ook gaat, dankzij navigatie full map vindt u altijd de juiste weg.

Het multimedia scherm is groot, zodat u zonder enige moeite alle informatie over uw auto en uw route kunt aflezen. En dankzij de rondomzicht camera's heeft u een perfect beeld van wat er om u heen gebeurt. Zo kunt u met de Nissan Ariya 63 kWh Advance veilig manoeuvreren in bijvoorbeeld drukke stadscentra.

Maar dat is niet alles. Het stuurwiel is verwarmd, zodat u ook op de koudste dagen comfortabel kunt rijden. De voorruit is bovendien verwarmd, zodat u altijd goed zicht heeft op de weg. En dankzij de warmtepomp heeft u altijd een aangename temperatuur in de auto, zonder dat dit ten koste gaat van de acculading.

En last but not least, de stoelverwarming. Uw passagiers en u zitten er altijd warmpjes bij, zonder dat u stroom hoeft te verspillen aan de airconditioning. Ideaal voor wie graag lange ritten maakt of gewoon lekker comfortabel wil rijden.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het vermogen van maar liefst 160 kW. Deze auto is snel, responsief en voelt altijd stabiel op de weg. Door de volledig elektrische aandrijving heeft u bovendien altijd een krachtige acceleratie en rijdt u fluisterstil.

En al deze opties krijgt u voor een zeer scherpe prijs: €46.949 incl. btw. Met metallic lak inbegrepen is dit een auto waar u jarenlang plezier van zult hebben. Kom daarom snel naar Steza Zwolle B.V. in Zwolle en laat u overtuigen van de kracht en het comfort van de Nissan Ariya 63 kWh Advance. Wij zijn bereikbaar op 038-4674540.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carpl./Android Auto
cc adapt + Stop&Go+stuurh
multimedia scherm groot
navigatie full map
rondomzicht camera
Stoelverwarming
stuurwiel verwarmd
verwarmde voorruit
warmtepomp
ABS
achteruitrij assistent
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 03-08-2025
Nap
Nissan Intelligent Choice (12 maanden)