Nissan X-Trail

1.5 e-Power 204 PK N-Connecta / Apple Carplay / Parkeercamera
  • elektr.glazen panoramadak
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 2.500 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-179-SP
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurWit metallic
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1497 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime en krachtige SUV met de nieuwste technologieën? Dan is de Nissan X-Trail 1.5 e-Power 204 PK N-Connecta echt iets voor u. Deze hybride benzine auto uit 2023 heeft slechts 2500 kilometer op de teller en is voorzien van een prachtige witte kleur met metallic lak. Met 158 PK en een 1497 CC motor, biedt deze SUV zowel prestaties als efficiëntie.

Eén van de opvallende opties van deze Nissan X-Trail is het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. Geniet van de frisse lucht en het natuurlijke lichtinval terwijl u onderweg bent. Het geeft een gevoel van ruimte en vrijheid in het interieur, wat het rijden extra plezierig maakt.

Daarnaast beschikt deze Nissan X-Trail over handige features zoals Converteer, Apple Carplay en Parkeercamera. Met Converteer heeft u altijd de juiste informatie duidelijk zichtbaar op het dashboard. Apple Carplay maakt het eenvoudig om uw iPhone te koppelen en diverse apps te gebruiken via het touchscreen. De Parkeercamera zorgt ervoor dat u altijd moeiteloos kunt inparkeren zonder zorgen over blinde hoeken.

De vijfdeurs Nissan X-Trail biedt niet alleen comfort en gemak, maar ook veiligheid. Met zijn geavanceerde rijhulpsystemen en stevige carrosserie kunt u met een gerust hart de weg op. Of u nu lange afstanden rijdt of in de stad manoeuvreert, deze SUV staat altijd voor u klaar.

Neem vandaag nog contact op met Steza Emmeloord B.V. en ontdek de vele voordelen van de Nissan X-Trail 1.5 e-Power 204 PK N-Connecta. Bel ons op 0527-630170 voor meer informatie of een afspraak voor een proefrit. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale auto.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
elektr.glazen panoramadak
ABS
achterbank verstelbaar
achteropk verkeer waarsch
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
AEB
AEB achter
Apple Carpl./Android Auto
armsteun achter
armsteun voor
audio installatie
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 30-03-2026
Nap