Nissan QASHQAI

1.5 ePower 190PK Limited Edition/ Apple Carplay / Panoramadak
    Bouwjaar 2024
    Kilometerstand 5 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    8502
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2024
    KleurZwart metallic
    BrandstofHybride
    EnergielabelB
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud1497 CC
    Omschrijving

    Op zoek naar de ultieme rijervaring? Dan is de Nissan Qashqai 1.5 ePower Limited Edition dé auto voor jou! Met zijn krachtige hybride benzine motor en een vermogen van maar liefst 190 PK ben je verzekerd van een ongeëvenaarde performance op de weg.

    Deze prachtige SUV is uitgevoerd in een stoere zwarte kleur en heeft een metallic lak die voor een extra vleugje elegantie zorgt. Met zijn 5 deuren biedt de Nissan Qashqai niet alleen ruimte en comfort, maar ook een flinke dosis stijl en klasse. Het panoramadak zorgt ervoor dat je altijd in contact staat met de omgeving en optimaal kunt genieten van het uitzicht.

    Wat deze Limited Edition Nissan Qashqai nog unieker maakt, is de aanwezigheid van geavanceerde opties zoals de multimedia-voorbereiding en de audio installatie. Luister naar je favoriete muziek en bedien moeiteloos alle entertainmentfuncties vanuit de comfortabele stoel van deze Nissan Qashqai. Daarnaast zorgen het Brake Assist System en de koplampen adaptief ervoor dat je veilig en met vertrouwen de weg op kunt.

    Dankzij de stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk reageert de Nissan Qashqai direct op jouw stuurinput, wat zorgt voor een nauwkeurige en soepele rijervaring. Of je nu lange afstanden aflegt of juist in de stad rijdt, met deze SUV ben je altijd verzekerd van comfort en controle.

    De Nissan Qashqai 1.5 ePower Limited Edition met Apple Carplay is een gloednieuwe auto die geen andere optiekeuzes heeft. Dit betekent dat je profiteert van alle eerder genoemde opties in één complete en stijlvolle auto.

    Wil jij binnenkort achter het stuur van deze krachtige en luxueuze SUV zitten? Neem dan snel contact met ons op en ontdek zelf alle mogelijkheden die de Nissan Qashqai te bieden heeft. Steza Zwolle B.V. is hét adres voor kwalitatieve auto's en uitstekende service. Wacht niet langer en ervaar zelf de Nissan Qashqai 1.5 ePower Limited Edition in al zijn glorie.

    Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    achteropkomend verkeer waarschuwing
    achteruitrij assistent
    achteruitrijcamera
    airco (automatisch)
    alarm klasse 1(startblokkering)
    alarmsysteem
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    armsteun achter
    armsteun voor
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    Bovag