Nissan QASHQAI

1.5 ePower 190PK Limited Edition/ Apple Carplay / Panoramadak
    Bouwjaar 2024
    Kilometerstand 5 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    3872
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2024
    KleurZwart metallic
    BrandstofHybride
    EnergielabelB
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud1497 CC
    Omschrijving

    Op zoek naar een krachtige en stijlvolle SUV? Ontdek de Nissan Qashqai 1.5 ePower Limited Edition in het tijdloze zwart. Met een hybride benzine motor van maar liefst 190PK biedt deze auto een indrukwekkende rijervaring. De combinatie van deze krachtige motor met een automatische transmissie zorgt ervoor dat u altijd soepel en comfortabel op weg bent.

    De Nissan Qashqai is voorzien van diverse geavanceerde opties die zorgen voor een veilige en plezierige rit. Zo beschikt deze Limited Edition over een Elektronisch Stabiliteits Programma, wat bijdraagt aan een stabiele wegligging in verschillende rijomstandigheden. Daarnaast biedt de hill hold functie extra gemak bij het wegrijden op een helling, zonder dat u achteruit rolt.

    Daarbij is de Nissan Qashqai uitgerust met een rondomzicht camera, waardoor u altijd goed zicht heeft op de omgeving van de auto. Dit is ideaal bij het inparkeren of manoeuvreren in krappe ruimtes. De kruisend verkeer detectie zorgt ervoor dat u tijdig gewaarschuwd wordt wanneer er ander verkeer nadert, waardoor u veilig van rijbaan kunt wisselen.

    Tenslotte zorgt de elektronische remkrachtverdeling ervoor dat de remkracht optimaal verdeeld wordt over alle wielen, wat de remprestaties en de algehele rijveiligheid verbetert. Deze slimme technologieën maken de Nissan Qashqai niet alleen een krachtige auto, maar ook een veilige keuze voor dagelijks gebruik.

    Geniet van luxe en comfort onderweg dankzij het panoramadak van de Nissan Qashqai. Hiermee haalt u het buitengevoel naar binnen en creëert u een aangename sfeer in het interieur. De metallic lak zorgt voor een hoogwaardige uitstraling en geeft deze Limited Edition een exclusieve touch.

    Kortom, de Nissan Qashqai 1.5 ePower Limited Edition met Apple Carplay, panoramadak en diverse geavanceerde veiligheidsopties is een veelzijdige en moderne SUV die klaar is voor al uw avonturen op de weg. Neem contact op met Steza Zwolle B.V. voor meer informatie of een proefrit in deze prachtige auto.

    Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    achteropkomend verkeer waarschuwing
    achteruitrij assistent
    achteruitrijcamera
    airco (automatisch)
    alarm klasse 1(startblokkering)
    alarmsysteem
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    armsteun achter
    armsteun voor
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    Bovag