Nissan QASHQAI

1.5 ePower 190PK Limited Edition/ Apple Carplay / Panoramadak
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie
  • cruise control adaptief
  • DAB
  • dakrails
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
2779
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurZwart metallic
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1497 CC
Omschrijving

Maak kennis met de Nissan Qashqai 1.5 ePower 190PK Limited Edition, een krachtige hybride benzineauto met een elegant zwart exterieur. Met een vermogen van maar liefst 190 PK en een 1497 CC motor, biedt deze SUV een opwindende rijervaring gecombineerd met efficiëntie.

Deze nieuwe Nissan Qashqai Limited Edition is voorzien van diverse handige en luxe opties, waaronder een handige achteruitrijcamera die het parkeren een stuk eenvoudiger maakt. Met Apple Carplay/Android Auto integratie kun je naadloos jouw smartphone verbinden met het infotainmentsysteem en genieten van je favoriete muziek en navigatie-apps.

Deze moderne auto beschikt ook over een hoogwaardige audio-installatie voor een meeslepende luisterervaring tijdens jouw ritten. Dankzij de adaptieve cruise control navigeer je moeiteloos door het verkeer en blijft de afstand tot je voorganger automatisch op een veilige afstand gehouden.

Met de DAB-radio geniet je van kraakheldere geluidskwaliteit en een ruim aanbod aan digitale zenders. De elektrische ramen aan de achterzijde zorgen voor extra comfort voor de passagiers op de achterbank, terwijl de parkeersensoren aan de voorzijde je helpen bij het veilig manoeuvreren in krappe ruimtes.

Deze Limited Edition Qashqai is uitgerust met een oogverblindende metaalkleur die de auto een stijlvolle uitstraling geeft. De dakrails bieden niet alleen een sportieve look, maar stellen je ook in staat om extra bagage of accessoires mee te nemen tijdens je avonturen.

Bovendien is deze Nissan Qashqai voorzien van een panoramadak dat zorgt voor een lichte en ruime cabine, waardoor elke rit een plezierige ervaring wordt. Deze auto is compleet met alle genoemde opties inbegrepen, zodat je direct kunt genieten van alle comfort en gemakken die deze Limited Edition te bieden heeft.

Neem vandaag nog contact op met Steza Zwolle B.V. via 038-4674540 voor meer informatie over deze indrukwekkende Nissan Qashqai en ontdek hoe je kunt profiteren van de €7000 Registratie Premie bij aanschaf van deze unieke Limited Edition.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie
cruise control adaptief
DAB
dakrails
elektrische ramen achter
metaalkleur
panoramadak
parkeersensor voor
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag