Nissan QASHQAI

1.5 ePower 190PK Limited Edition/ Apple Carplay / Panoramadak
    Bouwjaar 2024
    Kilometerstand 5 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    1832
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2024
    KleurWhite (wit metallic)
    BrandstofHybride
    EnergielabelB
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud1497 CC
    Omschrijving

    Welkom bij Steza Zwolle B.V., uw betrouwbare partner voor het vinden van de perfecte auto! Wij zijn verheugd om onze nieuwste aanwinst aan te kondigen: de indrukwekkende Nissan Qashqai 1.5 ePower Limited Edition met een krachtige 190PK hybride benzine motor.

    Deze prachtige SUV straalt elegantie uit met zijn smetteloze witte lak en stijlvolle design. Dankzij het panoramadak geniet u van een adembenemend uitzicht terwijl u rijdt. Het interieur van de Nissan Qashqai is voorzien van hoogwaardige materialen en biedt maximaal comfort voor al uw reizen.

    Veiligheid staat voorop in deze limited edition uitvoering, met een alarm klasse 1 (startblokkering) die uw voertuig beschermt tegen diefstal. Het navigatiesysteem met full map zorgt ervoor dat u altijd de juiste weg vindt, terwijl de verkeersbord detectie u attent houdt op de geldende snelheidslimieten. Daarnaast biedt het extra getinte glas aan de achterzijde privacy en bescherming tegen zonlicht.

    Met een vermogen van maar liefst 190PK en een 1497 CC motor, levert de Nissan Qashqai krachtige prestaties en een soepele rijervaring. Geniet van het beste van twee werelden met de hybride benzine technologie die zowel efficiëntie als prestaties combineert.

    Veiligheid is van essentieel belang, daarom is deze Nissan Qashqai uitgerust met een bestuurdersairbag die bescherming biedt in geval van een ongeval. U kunt met een gerust hart de weg op en vertrouwen op de geavanceerde veiligheidsvoorzieningen van deze Limited Edition uitvoering.

    Deze nieuwe Nissan Qashqai is een unieke kans die u niet mag missen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf het raffinement en de kracht van deze prachtige SUV. Ons team staat klaar om u te verwelkomen en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Bel nu naar 038-4674540 en maak een afspraak voor een proefrit!

    Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    achteropkomend verkeer waarschuwing
    achteruitrij assistent
    achteruitrijcamera
    airco (automatisch)
    alarm klasse 1(startblokkering)
    alarmsysteem
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    armsteun achter
    armsteun voor
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    Bovag