Nissan QASHQAI

1.3 MHEV N-Connecta / Apple Carplay / Adaptieve Cruise Control
  • cruise control adaptief
  • lichtmetalen velgen 18"
  • metaalkleur parelmoer
  • panoramadak
  • rondomzicht camera
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 4 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
3776
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurFuji Sunset Red Premium (rood metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Deze Nissan Qashqai is uit voorraad leverbaar!

De getoonde prijs is inclusief alle lopende acties en de onvermijdbare afleverkosten maar exclusief het Steza afleverpakket.

De nieuwe Nissan Qashqai 1.3 MHEV N-Connecta is een indrukwekkende SUV die een perfecte combinatie biedt van stijl, kracht en technologie. Met zijn opvallende rode kleur trekt deze auto zeker de aandacht op de weg.

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en krachtig voertuig, dan is deze Nissan Qashqai de perfecte keuze. De benzine motor met een vermogen van 140pk zorgt ervoor dat je altijd vlot en comfortabel op je bestemming aankomt. Bovendien maakt de 1332 CC motor deze SUV nog efficiënter en zuiniger.

De Nissan Qashqai 1.3 MHEV N-Connecta beschikt over een uitgebreide set aan opties om je rijervaring verbeteren. Zo is hij uitgerust met een anti blokkeer systeem, wat zorgt voor een betere controle tijdens het remmen. Daarnaast heeft deze auto een volledig digitaal instrumentenpaneel, waarmee je alle belangrijke informatie binnen handbereik hebt.

De buitenspiegels van deze Nissan Qashqai zijn elektrisch verstelbaar en verwarmbaar, waardoor je altijd een perfect zicht hebt, zelfs bij koud weer. Bovendien beschikt deze auto over dodehoekdetectie met correctie, wat je extra veiligheid biedt tijdens het rijden. En met de LED achterlichten ben je altijd goed zichtbaar voor andere weggebruikers.

Deze auto is voorzien van een prachtige parelmoer lak, wat zorgt voor een extra luxe uitstraling. Hiermee maak je zeker een statement op de weg.

Kortom, de Nissan Qashqai 1.3 MHEV N-Connecta is een fantastische SUV met een krachtige motor, uitgebreide opties en een opvallende rode kleur. Met deze auto geniet je van comfort, technologie en stijl, waar je ook naartoe gaat. Bel nu naar 0527-630170 en vraag naar meer informatie over deze indrukwekkende Nissan Qashqai.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
cruise control adaptief
lichtmetalen velgen 18"
metaalkleur parelmoer
panoramadak
rondomzicht camera
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Inruilwaarde berekenen