Nissan Primastar

2.0 dCi L2H1 130PK N-Connecta / Apple Carplay / Achteruitrij cam
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
4873
CarrosserieOnbekend
Bouwjaar2024
KleurGrey Comete (grijs metallic)
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een betrouwbare bedrijfswagen voor al uw werkzaamheden? Dan is de Nissan Primastar 2.0 dCi L2H1 N-Connect precies wat u nodig heeft. Met een krachtige dieselmotor en een vermogen van 131 PK, staat deze grijze Nissan voor u klaar om elke klus aan te pakken.

Deze bedrijfsauto is voorzien van alle gemakken die u nodig heeft tijdens het werk. De metallic lak zorgt ervoor dat de Nissan Primastar er niet alleen stoer uitziet, maar ook beschermd is tegen alle weersomstandigheden. Stap in en geniet van het comfortabele interieur met Apple Carplay/Android Auto, waardoor u altijd verbonden bent met uw smartphone, en de verstelbare lendesteunen die zorgen voor een ergonomische zithouding, zelfs tijdens lange ritten.

Dankzij de automatische dimlichten heeft u altijd goed zicht op de weg, ongeacht de omstandigheden. De elektrisch verstelbare buitenspiegels zorgen ervoor dat u moeiteloos uw dode hoeken kunt controleren, terwijl de airco ervoor zorgt dat u altijd kunt genieten van een aangename temperatuur in de cabine, zelfs op de warmste dagen.

De Nissan Primastar 2.0 dCi L2H1 N-Connect is een nieuwe auto die geen andere optiekeuzes kent, maar dat is ook niet nodig. Met deze uitvoering bent u voorzien van alle benodigde opties om comfortabel en veilig de weg op te gaan. Of u nu materialen moet vervoeren voor uw werk of op pad gaat voor een klus, deze Nissan staat garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Bent u klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met de Nissan Primastar 2.0 dCi L2H1 N-Connect? Neem dan nu contact op met Steza Zwolle B.V. via 038-4674540 en ontdek zelf de vele voordelen van deze fantastische bedrijfswagen. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft en om een proefrit te plannen, zodat u deze Nissan zelf kunt ervaren. Rijd in stijl en comfort met de Nissan Primastar 2.0 dCi L2H1 N-Connect.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
achteruitrijcamera
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
automatische snelheids begrenzing
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag