Nissan Primastar

2.0 dCi 130PK L2H1 N-Connecta / Parkeercamera / Cruise Control
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
9148
CarrosserieOnbekend
Bouwjaar2024
KleurWhite Glacier
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een betrouwbare bedrijfsauto met alle essentiële opties die u nodig heeft voor uw zakelijke activiteiten? Dan is de Nissan Primastar 2.0 dCi 130PK L2H1 N-Connecta de perfecte keuze voor u!

Deze stoere witte Nissan Primastar wordt aangedreven door een krachtige 131 PK diesel motor, waardoor u moeiteloos de weg op kunt. Met het tussenschot volledig geïnstalleerd, kunt u uw lading veilig en gemakkelijk vervoeren, zonder zorgen over eventuele schuivende voorwerpen. Daarnaast zorgen de buitenspiegels die verwarmd zijn voor een helder zicht, ongeacht de weersomstandigheden.

Niet alleen aan de functionaliteit is gedacht, maar ook aan het comfort van de bestuurder en passagier. De passagiersstoel is in hoogte verstelbaar, zodat iedereen comfortabel kan zitten tijdens de rit. Het stuur is ook verstelbaar, waardoor u altijd de perfecte rijpositie kunt vinden voor een optimaal rijcomfort.

Parkeerproblemen behoren tot het verleden met de parkeersensor achter, die u helpt om veilig in te parkeren zonder brokken te maken. Of u nu lange afstanden moet afleggen voor uw werk of veel in de stad moet parkeren, deze Nissan Primastar maakt het allemaal een stuk eenvoudiger.

De Nissan Primastar 2.0 dCi 130PK L2H1 N-Connecta is gloednieuw en heeft geen andere optiemogelijkheden, dus wat u ziet is wat u krijgt. Maak vandaag nog een afspraak om deze praktische en comfortabele bedrijfsauto te ervaren. Bel ons op 038-4674540 en wij helpen u graag verder.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
automatische snelheids begrenzing
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag