Nissan Juke

1.6 Hybrid N-Connecta / Navigatie / Cruise Control
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 7 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
MC-44-09
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurPearl White (wit metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

De Nissan Juke 1.6 Hybride Benzine N-Connecta is voorzien van een navigatiesysteem full map, waardoor u altijd moeiteloos uw bestemming kunt bereiken. Of u nu in de stad rijdt of op avontuur gaat in de natuur, dit navigatiesysteem wijst u de weg op een heldere en duidelijke manier.

Met vijf deuren is deze SUV niet alleen ruim van binnen, maar ook praktisch in gebruik voor zowel dagelijkse ritten als lange reizen. Of u nu met uw gezin op pad gaat of veel bagage moet meenemen, de Nissan Juke biedt voldoende ruimte en comfort voor iedereen aan boord.

De Nissan Juke 1.6 Hybride Benzine N-Connecta combineert een opvallend design met innovatieve technologieën en geavanceerde prestaties. Stap in en ervaar het zelf! Neem contact op met Steza Emmeloord B.V. via 0527-630170 en plan een proefrit om de Nissan Juke 1.6 Hybride Benzine N-Connecta zelf te ervaren. Wacht niet langer en ontdek de dynamiek en comfort van deze unieke SUV.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achterspoiler
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
Inruilwaarde berekenen