Nissan QASHQAI

1.6 117PK 360 uitvoering / Trekhaak / Parkeercamera
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • cruise control
  • extra getint glas achter
  • lichtmetalen velgen 18"
Bouwjaar 2013
Kilometerstand 152.368 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
4-SNL-95
CarrosserieSUV
Bouwjaar2013
KleurWit metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Bij Steza Zwolle B.V. hebben we een prachtige Nissan Qashqai 1.6 360 uit 2013 beschikbaar. Deze benzine SUV in de kleur wit heeft een vermogen van 117 PK en een indrukwekkende kilometerstand van 152.368 op de teller. Met 5 deuren en een ruime carrosserie is dit de ideale auto voor avontuurlijke ritjes en dagelijks gebruik.

Deze Nissan Qashqai is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de auto over een handige achteruitrijcamera, waardoor parkeren en manoeuvreren een fluitje van een cent wordt. Stap in een comfortabel gekoeld interieur dankzij de automatische airconditioning. Met de Bluetooth telefoonvoorbereiding kun je altijd handsfree bellen en veilig de weg op gaan.

Geniet van ontspannen ritjes met de cruise control functie die je snelheid automatisch aanpast. Het extra getinte glas aan de achterkant biedt niet alleen privacy, maar beschermt ook tegen fel zonlicht. De lichtmetalen velgen van 18 inch geven de auto een stoere uitstraling en zorgen voor een soepele rijervaring.

Voor navigatie ben je bij de Nissan Qashqai aan het juiste adres. Het ingebouwde navigatiesysteem met full map zorgt ervoor dat je altijd de juiste route vindt. Laat het zonlicht rijkelijk binnen met het panoramadak dat deze Qashqai tot een echte eyecatcher maakt.

Met de parkeersensor aan de achterzijde en de rondomzicht camera manoeuvreer je moeiteloos in elke situatie. Deze Nissan Qashqai 1.6 360 uit 2013 biedt comfort, gemak en stijl in één pakket. Neem contact op met Steza Zwolle B.V. via 038-4674540 voor meer informatie over deze unieke auto of plan een proefrit om zelf de rijkwaliteiten te ervaren.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
Bluetooth telefoonvoorbereiding
cruise control
extra getint glas achter
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
panoramadak
parkeersensor achter
rondomzicht camera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap